Un obicei Galantom - 30 day Challenge ~ 2021

 

Descriere

La fiecare inceput de an e perioada rezolutiilor. Atunci ne planificam cum o sa renuntam la fumat, cum o sa facem mai mult sport, cum o sa citim mai mult sau cum o sa avem grija sa mancam sanatos. Noi zicem ca nu doar inceputul de an este bun pentru asta, ci oricand decidem sa lasam un obicei mai putin bun sau facem eforturi pentru a adopta un obicei care sa ne faca bine, este un inceput bun.

De cele mai multe ori se intampla ca ne punem pe hartie multe rezolutii din care reusim sa bifam putine. Dar noi iti propunem o provocare prin care poti sa faci 2 lucuri bune deodata: "Un obicei galantom - 30 day challenge".

Cum?

Alegi doar un obicei mai putin bun la care vrei sa renunti, sau un obicei bun pe care vrei sa il adopti si 30 de zile faci eforturi pentru a-ti duce planul pana la capat. Dupa 30 de zile cu siguranta sunt mai multe sanse sa ramai cu obiceiul bun.

Alege o cauza in care crezi si dedica provocarea ta acestei cauze, strangand fonduri pentru ea. Mai concret, iti faci o pagina de fundraising pe Galantom pentru proiectul ales de tine si, apoi, ii indemni pe prieteni sa te sustina sa iti duci provocarea pana la capat, donand catre aceasta cauza. In felul acesta tu vei avea o motivatie in plus sa iti duci provocare pana la final, si, impreuna, veti sustine un proiect care aduce schimbare in bine in comunitate.

Desi poate iti pare complicat sau de greu de crezut ca e realizabil, te asiguram ca functioneaza. Daca prietenii doneaza, tu te vei simti si mai responsabil sa te tii de promisiune :).

Noi iti lansam cateva propuneri de provocari de 30 de zile, dar asteptam si propunerile tale, in functie de ce obicei bun vrei sa castigi:

Mananca sanatos

Trezeste-te de dimineata

Citeste un numar minim de pagini pe zi

Renunta la masina si mergi cu bicicleta

Deconecteaza-te de la social media

Renunta la smartphone

Pauza de la Seriale sau TV

Renunta la fumat

Renunta la cafea

Renunta la zahar

Renunta la fast food

30 de zile fara Alcool

O lună fără plastic

Daca te-ai convins sa accepti provocarea noastra, trebuie sa iei legatura cu organizația de pe Galantom pe care vrei sa o sustii si ei iti vor crea pagina de fundraising.

Daca este o organizatie care nu este inca pe Galantom, atunci da-ne un e-mail la [email protected] cu numele organizatiei, site-ul/pagina de Facebook si persoana de contact si îi contactam noi. Trebuie sa iei in considerare ca integrarea unei organizatii noi pe platforma poate dura de la cateva zile la 2 saptamani, in funcție de cat de repede parcurge organizatia pasii de urmat.

[ Show more ]
3 Cauze:
2 Fundraiseri:
8,943 RON Suma:
58 Donatii:

Proiecte sustinute

Doneaza cromoglicat, doneaza viata

1 Galantomi
3,675 RON Suma stransa
25 Donatii realizate

Autovehicul adaptat pentru independența persoanelor în scaun rulant

1 Galantomi
0 RON Suma stransa
0 Donatii realizate

Eva zambeste!

1 Galantomi
5,268 RON Suma stransa
33 Donatii realizate

Pagini fundraising

Doneaza cromoglicat, doneaza viata!!!

O capsula cu cromoglicat costa 3 lei, de ea depind un copil sau un adult cu mastocitoza care isi doreste doar sa poata respira, manca sau sa nu mai ai

100,000 RON Target
3,675 RON Suma stransa
25 Donatii realizate
3.675% Complete

Test pentru hiperimunitate

Dupa 14 luni de cand am contactat spitalul de pediatrie Bambino Gesu, am primit in sfarsit acordul pt a merge la Roma. Acolo unde speram ca Eva sa fac

18,000 RON Target
5,268 RON Suma stransa
33 Donatii realizate
29.266666666667% Complete

Luna aceasta, citesc pentru achiziționarea unei mașini adaptate special pentru a le da mai multă independență persoanelor în scaun rulant

Asociația "Andreea Ivan Învingătoare" luptă pentru  proiectul ,, Autovehicul adaptat pentru independența persoanelor în scaun rulant” care s

271 RON Target
0 RON Suma stransa
0 Donatii realizate
0% Complete