Alergăm pentru educație în natură

 

Descriere

În 29 mai, alergăm pentru educație în natură.
În 29 mai, comunitatea devine mai mare, prin implicarea ta.
Visăm să construim o sală de clasă în natură, chiar în curtea școlii din Sânmihaiu Almașului (Sălaj), acțiune la care vor participa copii, părinți și profesori. Însă ca să ajungem acolo, la momentul în care suntem pregătiți de construit, avem nevoie de susținere.
Facem mișcare împreună, iar copiii și profesorii din comunitate vor alerga, pentru a transmite mesajul că natura este un loc bun de creștere, descoperire și învățare.
Lor li se alătură și Ianco Slovak, fundraiser principal, care va parcurge în alergare distanța de 52 km, dintre Cluj-Napoca și Sânmihaiu Almașului. Ianco este fost component al lotului național de ultramaraton de alergare montană și component al echipei CSM Cluj-Napoca, fiind pasionat de natură și de a descoperi poteci în cadrul ultramaratoanelor la care participă.
Alătură-te și fă mișcare cu noi!
Fie că alergi câțiva kilometri oriunde te-ai afla sau donezi pentru construirea unei săli de clasă în natură, contribui la creșterea calității educației și la dezvoltarea comunității.

[ Show more ]
1 Cauze:
1 Fundraiseri:
8,400 RON Suma:
73 Donatii:

Proiecte sustinute

Sala mea de clasă e și natura

1 Galantomi
8,400 RON Suma stransa
73 Donatii realizate

Pagini fundraising

Alerg pentru educație în natură

Într-o perioadă în care tehnologia a început să își facă tot mai mult simțită prezența în viața copiilor, consider că orele petrecute î

7,900 RON Target
8,400 RON Suma stransa
73 Donatii realizate
100% Complete