Avenor Christmas Charity Fair ~ 2021

 

1
Cauze:
0
Fundraiseri:
0 RON
Sumă:
Donații:

Avenor Christmas Charity Fair anul acesta planuieste sa stranga bani pentru Asociatia Ferentari pentru a ajuta proiectul PlayHood. Donatiile stranse online si la eveniment se vor duce catre aceste proiecte care ajuta adolescentii din Ferentari sa si expuna talentele artistice.

Avenor Christmas Charity Fair este un târg de Crăciun organizat in totalitate de studenți ai Avenor College început in 2018 de coordonator Ana Caterina Ciușcă si mai recent Tiberiu Frățilă, care își propune în fiecare an un nou target de donații pentru a ajuta diferite comunități în România care au nevoie de ajutor. În 2019, am strâns peste 44.000 de lei, pe care i-am donat asociației „Dăruiește Viața” pentru construcția spitalului de oncologie pentru copii, iar anul trecut, am organizat un eveniment online: 'Avenor Charity Advent Calendar' și am donat 14.000 de lei Fundației "Zi de Bine", pentru proiectul 'Perna cu tihna'.

Anul acesta se ține pe 14-15 Decembrie în incinta colegiului și vor fi organizate tot felul de standuri de mâncare, jocuri și diferite activități. În 2021, ne-am hotărât să sprijinim proiectul PlayHood care este o comunitate de adolescenți din Ferentari, care combină artele vizuale și performative în scop educațional.

Target-ul de anul acesta este de 35.000 de lei care îi va ajuta pe adolescenți sa cumpere echipamente necesare pentru îmbunătățirea studio-ului și, prin urmare, a educației.

Proiecte susţinute la eveniment

Pagini fundraising

Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation