Alergam pentru HOSPICE

 

Stafeta Nicky Iorga Fundația HOSPICE Casa Speranței

45% Complete
900 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am avut un Mentor, care ne-a luminat atunci când am avut nevoie, ne-a consolat atunci când am avut necazuri şi ne-a susţinut prin curaj să depăşim dificultăţile. Numele lui era Nicolae Alexandru Iorga. Pentru prieteni… Nicky.

Nicky Iorga a plecat dintre noi mult prea repede acum 7 ani. A suferit de cancer, dar nicio clipă nu a dat impresia că a fost răpus de boală. Avea dureri, dar venea în continuare la întâniri alături de noi şi era mereu acolo cu un sfat, o vorbă bună sau cu un zâmbet. In 2012, spitalul HOSPICE Casa Speranţei nu exista în Bucureşti. Cu siguranţă că Nicky ar fi avut nevoie de îngrijiri paliative dacă ar fi avut unde să le primească. Cunoscându-l, ştim că generozitatea era una din trăsăturile sale cele mai puternice, iar astăzi, noi încercăm, simbolic să îi ajutăm pe cei care suferă de un diagnostic greu să primească alinare şi să îşi trăiască fiecare clipă de viaţă cu demnitate.

Noi suntem Mihai, Stefan, Tavi şi Andrei şi împreună vom alerga în ştafeta Nicky Iorga, în memoria mentorului nostru şi cu gândul la pacienţii care suferă de o boală incurabilă de la HOSPICE Casa Speranţei. Vom alerga 42km la Bucharest Marathon şi vă îndemnăm să ne susţineţi în acest demers printr-o donaţie către serviciile de îngrijire paliativă oferite gratuit de HOSPICE Casa Speranţei.

Mulţumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marato

 

5 Donații

Cu drag!
13 Oct 2019
13 Oct 2019
Succes!
07 Oct 2019
Sa fie de folos!
02 Oct 2019

Neo

150 RON
Alergaţ cu spor!
01 Oct 2019
Stafeta Nicky Iorga : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alergam pentru HOSPICE