Dansez pentru copiii cu Autism

 

Beta Vicol Asociatia Si Noi Suntem Copiii Vostri

6% Complete
150 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

"Mama să mă duci pe o scenă mare că vreau să dansez până nu mai pot!"

Sunt Beta am 5 ani și iubesc dansul. Împreună cu mami am decis să îmi dăruiesc talentul pentru copilașii cu autism. Vreau să facem magie împreună. Tot ce trebuie să faci este să donezi atât cât poți și vrei, în campania mea, iar eu voi dansa cu bucurie. Lasă-ți numele și un mesaj frumos și sincer. Te voi taga în clipul meu din ziua în care vei dărui iubire pentru autism. Te îmbrățișez.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Organizația a fost înființată în 2015 din dorința Aureliei, mama unui fetițe diagnosticată cu autism. În doar 3 ani de activitate putem spune că ne bucurăm de un real impact pe plan național.

Avem nevoie de susținere constantă ori asta nu se întâmplă atât de ușor. Avem nevoie urgent de stabilitate si pentru aceasta ne dorim sa achizitionam cladirea in care Centrul Casuta din Poveste isi desfasoara acum activitatea. 

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare pers

 

1 Donații

Te îmbrățișăm Beta!!
06 Oct 2019
Beta Vicol : Asociatia Si Noi Suntem Copiii Vostri
Dansez pentru copiii cu Autism