De ziua mea dăruiește-mi o donație pentru AUTISM

 

Angelica Radu Asociatia Si Noi Suntem Copiii Vostri

15.5% Complete
155 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni,

Anul acesta am ales o altfel de locație în care să îmi sărbătoresc ziua de naștere. Are legătura cu inima, cu inima mea și sper mult și cu inimile voastre. Anul acesta vă invit de ziua mea să sărbătorim dăruind iubire pe plus acelora care de iubire au atât de multă nevoie. Așadar vă invit să renunțați la cadouri, mici atenții în cinstea mea și acei bani care s-ar fi cheltuit să îi dăruim copiilor cu autism. Am ales asociația "Și noi suntem copiii voștri". I-am ales pe ei pentru că există multă emoție acolo și multă dăruire. Vă mulțumesc și vă îmbrățișez pe toți.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Organizația a fost înființată în 2015 din dorința Aureliei, mama unui fetițe diagnosticată cu autism. În doar 3 ani de activitate putem spune că ne bucurăm de un real impact pe plan național.

Avem nevoie de susținere constantă ori asta nu se întâmplă atât de ușor. Avem nevoie urgent de stabilitate si pentru aceasta ne dorim sa achizitionam cladirea in care Centrul Casuta din Poveste isi desfasoara acum activitatea. 

Moș Crăciun e prin definiție un Galantom. În fiecare an, în preajma Craciunului, el ne aduce aminte că suntem ființe care se împlinesc prin dăruire. Nu ne simțim niciodată mai împliniți decât atunci când împărtășim cu cei care au nevoie de ajutor ce avem mai bun în noi.  Galantom iți propune să fii tu Moș Craciun pentru cei la care Moșul nu ajunge, sau cei care au nevoie d

 

2 Donații

Anemarie Mihaela Vlasceanu

50 RON
La multi si fabulosi ani, Om minunat!
12 Oct 2019
10 Oct 2019
Angelica Radu : Asociatia Si Noi Suntem Copiii Vostri
De ziua mea dăruiește-mi o donație pentru AUTISM