Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Daniel Cirt TOTUL ESTE POSIBIL

100% Complete
1,070 RON
Sumă strânsă
1,050 RON
Target
17
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

Hai să-ți spun povestea care m-a impresionat.

Din 2013, Gina Dobre, născută și crescută în Satul Șindrilița, locuitor al satului și la momentul actual, oferă suport educațional și emoțional copiilor din Șindirilița care simt nevoia de a-și completa cunoștințele și experiența copilăriei. Totul a început într-o iarnă geroasă, când primele activități ale copiilor au fost învățarea de colinde, de aici venind și numele sub care copiii își desfășoară activitatea: CORUL ȘCOLII DE DUMINICĂ, ZÂMBĂREȚII.

 

Gina lucrează în București și face zilnic naveta de la Șindrilița, iar după ce revine în sat după orele de serviciu, face lecții cu cei mici, fac de mâncare împreună, au grijă de grădină, fac curat, într-un cuvânt: se formează, cresc și evoluează împreună! Gina le-a organizat copiilor un program de lecții, le-a adaptat “programa” pregătirii fiecăruia, le-a făcut o bibliotecă, i-a îmbrăcat cu haine pe care alți copii nu le mai poartă, i-a adus de mai multe ori în București pe banii ei, ai familiei și apropiaților. Sunt zilnic împreună, inclusiv Sâmbăta și Duminica.

 

În prezent, toată activitatea celor 35-50 de copii se desfășoară într-o cameră de aprox. 10-12 mp, unde este amenajată și biblioteca și sunt stocate și materiale de joacă + 2/3 calculatoare nefuncționale.

Zilele de iarnă sunt foarte geroase în această cămăruță, printre nevoile cele mai stringente ale copiilor fiind lemnele de foc și rechizitele.

Personal, Gina nu poate susține 35-50 de copii exclusiv din resursele proprii.

Tocmai de aceea fiecare ajutor suplimentar primit va face toată diferența și va contribui enorm la viitorul tinerilor.

Avem nevoie de tine pentru a reda dreptul la educație și joacă în bune condiții pentru acești copii!

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

 

BUGETUL LUNAR AL ZÂMBĂREȚILOR

Lemne de foc – 500 lei / lună (medie, achiziția se face în Septembrie, pentru toată perioada Octombrie-Aprilie)

Haine – 1.000 lei / lună

Alimente – 1.000 lei / lună

Rechizite – 2.000 lei / lună

Mobilier, alte dotări ale sălii de jocuri & lectură – 300 lei / lună

Activități educaționale – 500 lei / lună

Activități de recreere (excursii, drumeții) – 1.000 lei / lună

TOTAL LUNAR (MEDIE): 6.300 lei / lună

 

Despre activitatea copiilor, puteți afla mai multe aici:

https://bit.ly/2Nb90QR

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

În satul Șindrilița (Ilfov) sunt 35-50 de copii care își învață și se joacă într-o cameră de aprox. 10-12 mp. Nevoile copiilor sunt mari (în special în materie de lemne de foc și rechizite), iar cea care le coordonează activitatea, Gina Dobre, nu poate face de una singură tuturor cheltuielilor. Avem nevoie de tine pentru a reda dreptul la educație și joacă în bune condiții pentru acești copii!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

17 Donații

Succes.
21 Oct 2019
21 Oct 2019
Cu drag, pentru proiectele voastre
21 Oct 2019
21 Oct 2019
La Multi Ani!!!! Fratele meu drag
20 Oct 2019

Anonymous

30 RON
Felicitari pentru initiativa!!
20 Oct 2019

Monica B

50 RON
Sunt mandra de ceea ce ai ales sa faci in viata ta, dar mai ales de felul in care te dedici pentru ai ajuta pe cei care au nevoie. O mica contributie care sper ca te va face sa-ti atingi obiectivul. Cu drag, Monica
20 Oct 2019
20 Oct 2019
20 Oct 2019
La mulți ani Daniel! Felicitări pentru inițiativa minunata!
20 Oct 2019
La multi ani sanatosi si frumosi alaturi de cei dragi!
20 Oct 2019
Binecuvantari fiti toti !
20 Oct 2019

Anonymous

75 RON
Sustin cresterea si dezvoltarea armonioasa si echilibrata a copiilor.
20 Oct 2019

Romica Dragnea

150 RON
La mulți ani frate! O viața plină de împliniri alături de familia ta frumoasa ! ( nu știam ca ești cu 2 luni mai mare ca mine
20 Oct 2019
Felicitari!mult succesc pe mai departe
20 Oct 2019

Anonymous

100 RON
Susțin implicarea in educatie
20 Oct 2019
Daniel Cirt : TOTUL ESTE POSIBIL
Cel mai frumos cadou de ziua mea