Alerg în Mozambique pentru copiii din Botoșani

 

Iulian Rotariu Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism Botosani

28.1% Complete
1,405 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
8
Donații

Salut, sunt Iulian Rotariu.

Voi alerga 220 km în Mozambique prin pădurea tropicală și dunele de la țărmul Oceanului Indian. Voi duce în spate minimum necesar pentru a supraviețui și a face față efortului timp de cinci zile, cât durează competiția, și voi primi doar apă din partea organizatorilor.

Gândurile și rugăciunile mele vor fi pentru copiii cu autism din Botoșani și astfel oboseala, durerea acumulată, lupta cu singurătatea în sălbăticie vor fi mai ușor de învins.

Fiți alături de mine pentru a-i susține pe copiii cu autism în lupta lor pentru a se bucura de viață!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Județul Botoșani asigură în mod gratuit, pentru un număr de 33 de copii cu autism, accesul la activități terapeutice de recuperare pentru a le crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de integrare în comunitate.

The Association of Parents of Children with Autism from Botosani County provides for free, for a number of 33 children with autism, access to therapeutic recovery activities in order to significantly increase their chances of developing, communicating and integrating into the community.

APCA Botosani dorește să achiziționeze 2 table interactive, care vor avea un rol important în terapia copiilor cu TSA.

 

După ultramaratoane în deșerturi din Asia, Africa, America de Sud, Australia, după lupta cu ghețarii din Antarctica, o nouă încercare: voi alerga 220 km în pădurea ecuatorială din Mozambique și printre dunele de la țărmul Oceanului Indian. ÎNVINGEM LIMITELE este o campanie care își propune să ne apropie, să ne ajute să înțelegem copiii cu autism și să le fim alături în l

 

8 Donații

Felicitări, Iulian pentru un nou rezultat de excepţie!
25 Nov 2019
Multă sănătate Iulian! Să ramai acelasi om bun si puternic!
22 Nov 2019

Anonymous

30 RON
Felicitari pentru tot ce faceti, domnule Rotariu!
15 Nov 2019
Multa putere si Domnul sa te pazeasca, Iulian!
12 Nov 2019
04 Nov 2019

Simona Drobota

150 RON
04 Nov 2019

WorkTape Medical Botoșani

150 RON
Recuperare medicală bine făcută pentru un campion mondial de care suntem mândri!
03 Nov 2019
Iulian, știu că alergi cu gândul la Botoșani și la copiii cu nevoi speciale din orașul nostru drag❤️ Să ai o competiție ușoară și să te intorci cu bine acasă!
03 Nov 2019