Dăruiesc ziua mea pentru Crăciunul de vis al copiilor!

 

Mădălina Ghinescu TOTUL ESTE POSIBIL

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Anul acesta am hotărât să dăruiesc ziua mea de naștere unei cauze dragi mie.

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profesioniști) în drumul lor către atingerea unor obiective importante.

Consider că este esențial pentru formarea fiecărui tânăr să fie susținut și încurajat să își urmeze talentul și pasiunea, de aceea alegerea mea este proiectul:

 

VISUL UNEI NOPȚI DE IARNĂ (CAMPANIE DE CRĂCIUN)

 

Pentru Crăciunul 2019 asociația și-a propus să strângă fonduri din care să ofere cadouri copiilor care au o pasiune și dorința de a o urma.

Așadar, nu se vor oferi cadouri constând în dulciuri, tablete sau telefoane. Cadourile vor fi resurse care întrețin performanța într-un domeniu (echipament sportiv pentru un atlet, poante pentru o balerină sau un șevalet nou pentru un copil care pictează).

 

Copiii sunt propuși de învățători, profesori, colegi ai copiilor sau pur și simplu oameni de bine care au remarcat tineri deosebiți, cu posibilități financiare limitate. Iar când vine vorba de performanță... aproape niciun buget disponibil nu este prea mare. Și tu poți propune un copil talentat și muncitor! Este imposibil să nu fi remarcat un tânăr inimos, cu o pasiune care să merite susținută.

 

Zonele din care provin copii: București, Ilfov, Dâmbovița, Prahova, Cluj, Buzău, Tulcea. Citește despre ei, aici: http://bit.ly/Copii_Crăciun

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

https://www.facebook.com/datotulesteposibil

 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

 

cu mențiunea CRĂCIUN (MĂDĂLINA GHINESCU)

 

 

Împreună suntem mai buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Dacă există o perioadă în care visurile pot deveni realitate, aceasta este Crăciunul. De Crăciunul acesta ne dorim să încurajăm cât mai mulți copii să ne spună care este cel mai mare vis al lor, să îl facem cunoscut și mai ales... să ajutăm la îndeplinirea lui prin intermediul tău! 

Pentru Crăciunul 2019 ne-am propus să strângem fonduri din care să oferim cadouri  copiilor care au o pasiune și dorința de a o urma. 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!