unloc.eu

 

Damaschin-Țecu Roxana Fundația de Abilitare Speranța

4% Complete
180 RON
Sumă strânsă
4,500 RON
Target
2
Donații

Cu aproape un an în urmă, lansam, alături de omul-inspirație Eli Moldovan, programul de dezinstituționalizare UnLoc, sub umbrela Fundației de Abilitare Speranța din Timișoara.


Am avut un an frumos, cu multe frustrări și cu și mai multe împliniri. Important e că avem acum o echipă fantastică și entuziastă, că avem două apartamente închiriate (curând, și al treilea), că am cunoscut oameni minunați în centrele rezidențiale din județ, și că primele două locuințe protejate vor avea locatari peste puțin timp. Zicem noi că suntem pregătiți să îi primim bine pe primii șase: ne-am definit valorile, ne-am structurat modul de lucru, avem colegi și voluntari de nădejde, am încheiat parteneriate cu angajatori, ONG-uri și autorități locale. Așteptăm acum cu drag momentul mutării lor!
În 14 noiembrie fac și eu 41 de ani. 40și1loc :)

Și profit de ocazie să-mi donez ziua de naștere UnLoc-ului nostru. Avem nevoie de sprijin financiar, acum în principal pentru chirii, pentru utilități, pentru activități în comunitate, pentru salarii, pentru cursuri și programe de dezvoltare pentru locatari.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația de Reabilitare Speranța (FAS) are peste 27 de ani de experiență în furnizarea de servicii pentru copiii cu dizabilități și nevoi speciale (sprijin, recuperare, reabilitare), pentru părinții și familiile lor (informații, consiliere, sprijin). 

 

SUSŢIN PROIECTUL

UnLoc

UnLoc furnizează servicii de locuire în comunitate și sprijin individualizat persoanelor adulte cu dizabilități și trecut instituțional.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

150 RON
La multi ani, Rox!
15 Nov 2019

Anonymous

30 RON
15 Nov 2019