Transformăm experiențe frumoase în ore de terapie.

 

70% Complete
700 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații

Vă salut, numele meu este Florinel Moisa. Am 27 de ani și sunt inginer.


Alături de fostul meu coleg și prieten Alexandru Tudor, am decis să alergăm în cadrul "Băneasa Race" pentru a susține proiectul "Terapie pentru copii vulnerabili", inițiat de Ajungem MARI.

Am ales să susțin această cauză fiind motivat în primul rând de alți prieteni care au participat la evenimente anterioare de fundraising și în al doilea rând de implicarea și activitățile derulate de programul educațional Ajungem Mari.

Alergatul pentru mine este o activate plăcută care mă ajută să mă recreez după zilele încărcate.

Cu ajutorul vostru, prin donatiile pe care le puteti face pentru noi, pot transforma aceast efort în ore de terapie prin joc, artă, psihoterapie și consiliere pentru copii instituționalizați.

Fiecare 100 de lei donați asigură o oră de terapie adaptată pentru un copil.

Traseul pe care îl vom parcurge are 10 km care se pot transformă în 10 ore de terapie.

Noi punem caloriile la bătaie, dar avem nevoie și de voi  ne sustineți donand.

Haideți să îi ajutăm pe copii defavorizați să treacă de încercările grele prin care au trecut și să Ajungă Mari!

Vă mulțumim.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Devino fundraiser Ajungem MARI la Băneasa Race și și oferă-le copiilor din centrele de plasament ședințe de terapie de care au atâta nevoie!Provocarea este să alergi și să strângi fonduri pentru a-i oferi cel puțin unui copil posibilitatea de a merge la terapie!Costul pentru 10 ședințe este de 1000 de lei pentru un copil, iar fiecare fundraiser își poate propune să strângă

 

7 Donații

Ovidiu si Florinela

100 RON
08 Dec 2019

Dinu si Adriana Alexandru

250 RON
07 Dec 2019

Stefan

50 RON
07 Dec 2019

Madalina & Ionut

100 RON
Succes maine, baieti!
07 Dec 2019

Andrei

40 RON
04 Dec 2019

Anonymous

10 RON
02 Dec 2019

Anonymous

150 RON
02 Dec 2019