Cel mai frumos cadou

 

Andrei Brebulet Fundația HOSPICE Casa Speranței

32.25% Complete
645 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

La final de octombrie am petrecut o zi tare faina la mare, chiar in ziua alegerilor. M-am bucurat enorm de vremea buna, de soare, de mare. Cel mai mult m-am bucurat de apusul minunat de pe plaja Corbu. Eram recunoscator ca am putut sa fiu acolo, atunci, sa ma bucur de acel moment.

De curand am vorbit cu fosti colegi de la HOSPICE Casa Sperantei, despre ONGuri, nevoi, spitalul din Plumbuita si despre ce mai este de facut pentru pacientii cu boli incurabile. Am ramas atasat de aceasta cauza, inca de acum 6 ani cand lucram acolo. Cel mai mult mi-a ramas in minte centrul de copii de la Adunatii Copaceni. Un conac vechi, boieresc, decazut si abuzat de comunisti, donat de catre urmasii familiei, care a fost, incetul cu incetul, reconstruit, reabiltat si transformat in tabara de copii. Copii bolnavi de cancer, sau de alte boli incurabile, proveniti din familii nevoiase. Acesti copii nu cred ca vor avea posibilitatea mea, de a se bucura, din propriile puteri, de o zi la mare, de o plimbare prin port si de a merge pe plaja pustie la apus.

Discutand din nou cu fostii colegi, am zis ca anul acesta, de ziua mea, as vrea sa fac eu un cadou acestor micuti incercati de viata, si sa strang ceva bani pentru a ajuta la reconstruirea taberei. Astfel, pana pe 18 decembrie, va invit sa ma ajutati sa strang 2000 de lei, bani ce vor merge direct catre centrul din Adunatii Copaceni. Cu banii obtinuti, ei vor putea sa petreaca cateva saptamani, impreuna, intr-o tabara cum aveam si noi cand eram mici. Cu activitati de grup, sport, tratament specializat si cu posibilitatea de a uita de grijile lor de zi cu zi, macar pentru cateva saptamani.

Iar daca aveti timp, chiar va invit sa faceti o vizita centrului. E un loc minunat, cu o priveliste deosebita, peste raul Arges, iar arhitectura conacului si a anexelor adiacente este remarcabila,



Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Sperantei a inceput dezvoltarea unui centru socio-medical oferind educatie, suport si ingrijire complexa pentru pacienti si familiile lor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

oana caraman

315 RON
24 Dec 2019

Patricia P.

30 RON
La multi ani, mister B!
18 Dec 2019

Anonymous

50 RON
18 Dec 2019

Anonymous

50 RON
❤️
18 Dec 2019
18 Dec 2019
05 Dec 2019
Andrei Brebulet : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Cel mai frumos cadou