Cel mai frumos cadou

 

Cristina Oltean Policy Center for Roma and Minorities

56.25% Complete
1,125 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
8
Donații

I don't like birthdays, dar anul ăsta am găsit cea mai faină metodă de'a sărbători și cel mai frumos cadou pe care l'aș putea primi.

Ce să'mi iei de ziua mea? E simplu. Donează pentru proiectul "Casa Bună" pe care îmi doresc din suflet să îl susținem cum știm și putem mai bine:

0fe60aff7fae1b26462f4d265d8d0d38e8e38740.jpg Casa Bună 

Proiectul Casa Bună, inițiat de Valeriu Nicolae, este un loc al faptelor bune, destinate în special copiilor foarte săraci din ghetoul Ferentari. În noua casă sunt organizate activități pentru peste o sută de copii, care sunt sprijiniți cu tot ce au nevoie, fie că este vorba de educație, fie de hrană, servicii medicale sau bunuri de strictă necesitate.

Copiii sunt ajutați să meargă la școală, cu haine, rechizite și obiecte necesare unui trai la limita decenței. Proiectul are peste zece ani, iar în ultimii ani toate acestea s-au întâmplat în Școala 136 din Ferentari. Recent, Primăria Sectorului 5 a interzis desfășurarea proiectului în școală, deși datorită acestuia viața copiilor din ghetoul Ferentari a devenit mai bună. Mulți dintre cei care au crescut au reușit să devină independenți și să plece din locul de coșmar în care au crescut. Despre misiunea noii case, cumpărate special pentru susținerea acestor copii și a altor fapte bune, Valeriu Nicolae spune:

"O casă unde să putem să facem teme, meditații și să gătim mâncare copiilor. Unde să putem face un atelier pentru a pregăti copiii mari pentru o meserie. Unde să putem caza urgențele din ghetou (femei abuzate, copii alungați) și să ne putem juca comod vara sau să sărbătorim zilele de naștere. Casa va putea fi folosită dacă vom avea camere libere și de cei care vor avea copiii în spitalul de urgență Marie Curie dar nu vor avea bani de cazare sau nu vor găsi loc la MagicHome."

Este nevoie de sprijinul oamenilor buni pentru susținerea acestor copii și a tuturor lucrurilor bune care se petrec în casă. Contribuie și tu!

Fundația Policy Center for Roma and Minorities este partener în acest proiect. 

Valeriu Nicolae: "Avem nevoie de multe pentru Casa Bună. Un teren de sport, să închidem terasa, să construim un atelier pentru meseriașii care vor lucra cu copiii, să găsim un preț bun pentru microbuz și să acoperim costurile necesare până devenim independenți și afacerile pe care le-am gândit vor funcționa. Cam asta ar fi maximul de fericire pe care mi-l pot imagina. 

Noi vă așteptăm la Casa Bună să faceți teme sau să priviți asfintițul spectaculos de pe terasă, să folosiți meșterii noștri (cam într-un an) sau să faceți parte din tribul nostru de voluntari."

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Acţionăm pentru a susţine romii şi celelalte minorităţi etnice să devină cetăţeni activi ai societăţii în care trăiesc şi pentru a stimula majoritatea să participe activ la procesul de incluziune socială.

We act to support Roma and other ethnic minorities to become active citizens of the society they live in and to stimulate the majority population to actively participate in the social inclusion process.

SUSÅ¢IN PROIECTUL

Casa Bună

Proiectul Casa Bună, inițiat de Valeriu Nicolae, este un loc al faptelor bune, destinate în special copiilor foarte săraci din ghetoul Ferentari. 

Nimic nu e mai frumos decât să împarÈ›i bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naÈ™tere unei cauze dragi mie.Cel mai frumos dar pe care mi-l poÈ›i face este să fii alături de mine È™i, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.ÃŽmpreună suntem mai buni!ÃŽÈ›i mulÈ›umesc că eÈ™ti alături de mine È™i, dacă îÈ

 

8 Donații

Diana

75 RON
28 Jan 2020
28 Jan 2020
150 RON
la multi ani si felicitari pentru gest!
26 Jan 2020
26 Jan 2020

Gabi Nistorescu

100 RON
Lamulțean gajico! ;*
26 Jan 2020
26 Jan 2020
25 Jan 2020

Brindusa

50 RON
Sa dam startul cu La multi ani :)
24 Dec 2019