Ard calorii, nu țigări

 

Simona Srebrov Fundația Comunitară Galați

17.75% Complete
710 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
6
Donații

Toți cei care mă cunosc știu relația mea... specială cu țigările. Mă mint că îmi place să fumez, deși știu bine că încerc din răsputeri să mă las. Am avut o perioadă de 4 ani când nu am fumat și recunosc că au fost cei mai frumoși ani, mă simțeam eliberată, nu mai pierdeam minute prețioase planificând următoarea ieșire la țigară, lucram cu mai mult spor și mă simțeam bine la nivel fizic și mental. Mi-e dor de mine așa activă și veselă și vreau să (re)devin cea care eram în perioada când nu fumam.   

Oricine a trecut prin procesul de eliberare de viciu știe că este un drum lung și anevoios, dar rezultatele merită orice efort. De aceea am nevoie de susținerea TA și am deplină încredere că îmi vei fi alături în demersul meu. Am decis să dedic această misiune unei cauze foarte dragi mie, pentru a mă impulsiona și a avea încă un motiv în plus de a deveni nefumătoare. Copiii din Centrul de Zi de la Nicorești au un mare vis: își doresc să poată merge în tabără în acest an, împreună cu voluntarii seniori care le sunt aproape în programul Generații. Acest proiect se derulează pentru al doilea an la Centrul de Zi și construiește o veritabilă punte între cele două generații implicate, copiii și pensionarii care îi sprijină în mod voluntar la teme, le arată din tainele gătitului, ale grădinăritului, îi învață să picteze, să coasă, orice este necesar pentru dezvoltarea armonioasă a micuților. Anul acesta, copiii vor să le mulțumească seniorilor pentru tot ajutorul din timpul anului școlar și să îi invite alături de ei în tabară de vară.    Daca fiecare dintre noi renunțăm la un pachet de țigări pe lună si am dona contravaloarea, până la finalul școlii vom strânge suma necesară pentru a le îndeplini visul, iar eu voi deveni nefumătoare și liberă din nou.

Bonus, pentru fiecare 100 de lei strânși peste suma de 4.000 de lei, voi alerga un kilometru la Semimaraton Galați 2020, pe 24 mai. Am convingerea că până atunci voi fi nefumătoare și în formă să alerg chiar proba de 21 de kilometri!     Donează viitor! Contribuția TA este neprețuită mai ales pentru acești copii și voluntarii vârstnici care îi ajută, dar și pentru mine, servind ca motivație să renunț la țigări și să încep să alerg. Îți mulțumim pentru ajutor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundatia Comunitara Galati este o organizatie neguvernamentala care mobilizeaza resurse si le directioneaza spre nevoi identificate in comunitate. Ne propunem sa devenim un motor al schimbarii in regiunea de Sud a Moldovei, sa construim punti care fac din casa un acasa si sustinem generozitatea responsabila si cu impact in comunitate.

SUSŢIN PROIECTUL

Centrul Generatii

Centrul Generații este un proiect care transformă centre sociale de tip after-school în micro-comunități care implică copii, tineri și vârstnici pentru rezolvarea problemelor sociale. Aducem împreună persoane aparținând mai multor generații și creăm cadrul în care vârstnicii și copiii socializează, învață lucruri noi, se ajută și sprijină reciproc.

La fiecare inceput de an e perioada rezolutiilor. Atunci ne planificam cum o sa renuntam la fumat, cum o sa facem mai mult sport, cum o sa citim mai mult sau cum o sa avem grija sa mancam sanatos. Noi zicem ca nu doar inceputul de an este bun pentru asta, ci oricand decidem sa lasam un obicei mai putin bun sau facem eforturi pentru a adopta un obicei care sa ne faca bine, este un inceput bun. De c

 

6 Donații

Anonymous

100 RON
25 Mar 2020

Anonymous

300 RON
06 Feb 2020
01 Feb 2020
31 Jan 2020

Marius

150 RON
31 Jan 2020

Anonymous

30 RON
31 Jan 2020