Cadoul de ziua mea

 

Valentin Stoica Ajungem Mari

100% Complete
615 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
5
Donații

Buna!

Luna aceasta implinesc minunata varsta de 30 de ani, yay, si am decis ca orice cadou doriti sa mi-l faceti, sa mearga in ajutorul copiilor nevoiasi.

Eu sunt mai mult decat fericit cu ce am acum, ca am ajuns aici si la varsta asta si desi nu e o suma imensa propusa, sunt sigur ca va face toata diferenta pentru multi copii.

Daca doriti, puteti dona orice suma aveti disponibila pentru acesti copii, ar fi cel mai frumos cadou de ziua mea.

Cu drag,
Valentin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, È™anse È™i un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii È™i colegii iti pot face cadouri donand online pe platforma Galantom, pe pagina ta specială de fundraiser, pentru proiectul ales de tine. Asa vei împărÈ›i satisfacÈ›ia de a ajuta cu toÈ›i cei dragi! Cum îți dăruieÈ

 

5 Donații

La muuuulti ani!
13 Feb 2020

Anonymous

75 RON
12 Feb 2020

Adina

40 RON
12 Feb 2020

Anonymous

200 RON
Draga draga, sa ai cel mai minunat an de pana acum si ma bucur enorm ca te cunosc. Felicitari pentru initiativa!
11 Feb 2020

Ziua lui Vali

150 RON
La multi ani, Valentin!
10 Feb 2020