Dăruiesc ziua mea de naștere copiilor defavorizați!

 

Liliana Căplescu Fundatia Inocenti București

52.857142857143% Complete
370 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ziua mea de naștere de anul acesta îmi doresc să fie mult mai diferită față de celelalte zile onomastice. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie: Fundația Inocenți - Romanian Children`s Relief, în Programul de Suport Educațional și Integrare Socială.  Susțin această cauză deoarece o parte din copii nu pot merge la școală din cauza situației financiare, de exemplu: familia nu are posibilitatea de a cumpăra diverse rechizite, culegeri la școală, ghiozdan sau alte lucruri necesare care țin de școală.   Împreună putem să îi ajutăm pe acești copii proveniți din familii defavorizate să aibă parte de educație deoarece toți copiii au dreptul să meargă la școală!   Cel mai frumos cadou pe care mi-l poți face de ziua mea este să fii alături de mine și să pot reuși să susțin această campanie.   Dacă vreți să îmi urați „La mulți ani!” într-un mod diferit, vă rog să donați pentru proiectul de suport educațional și integrare socială pe care Fundația Inocenți îl desfășoară pentru copiii proveniți din familii defavorizate.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Inocenți - Filiala București desfășoară trei tipuri de programe: suport educațional și integrare socială, suport psiho-social pentru copii spitalizați și Alfabetizare în sănătate mintală. 

Punând cărămidă peste cărămidă, este atât de simplu să oferim un viitor mai bun acestor copii! 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

Mulțumim din suflet, Liliana! La mulți ani fericiți!
04 Mar 2020
La mulți ani! Mulțumim mult!
04 Mar 2020
La multi ani, Liliana!
02 Mar 2020
La multi ani!
28 Feb 2020
27 Feb 2020
27 Feb 2020
24 Feb 2020
16 Feb 2020
11 Feb 2020
Liliana Căplescu : Fundatia Inocenti București
Dăruiesc ziua mea de naștere copiilor defavorizați!