Cel mai frumos cadou de ziua mea!

 

Diana Smeu ELI For Animals

100% Complete
715 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni, 

Cum animalele sunt foarte pretuite in familia noastra si ani la rand am fost partasi la suferinta multora, am decis ca anul acesta sa imi donez ziua in scopul reducerii suferintei lor. Desi sunt zeci de proiecte de sustinut si nenumarate suflete de hranit, cred ca e important si sa investim in stoparea inmultirii necontrolate a animalelor cu sau fara stapan, evitand nasterea unor pui nedoriti, ulterior condamnati la moarte.

Am ales proiectul asociatiei Eli for Animals "Vrei sa salvezi multe vieti cu bani putini? Sterilizeaza! Doneaza!" intrucat sterilizarea este singura solutie pe termen lung. Sunt vizate in special sterilizarile in zonele rurale, iar costul aproximativ pentru o operatie este de 120 Ron.

Asadar, daca vrei sa fii alaturi de mine sau daca intentionai sa imi daruiesti ceva de ziua mea, te rog sustine acest proiect in schimb! Este foarte important pentru mine si iti multumesc anticipat! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

ELI For Animals

Asociatia Eli For Animals a fost infiintata in 2013 din nevoia de participa direct la protectia si salvarea animalelor din Romania, in special a celor fara proprietar, de ajuta la reducerea inmultirii necontrolate a acestora prin campanii masive de sterilizare.

Sterilizarea este singura solutie pe termen lung pentru a preveni inmultirea cainilor de pe strada.

Zonele rurale sunt cele mai afectate si numarul de caini abandonati in crestere, lipsa de informatie si educatie fiind factorii cei mai importanti care au condus la acest fenomen de abandon si inmultiere necontrolata.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

10 Donații

11 Mar 2020

Ade & Sebi

100 RON
Pupi
08 Mar 2020

Anonymous

35 RON
La multi ani!
07 Mar 2020
Didi cea minunata, happy early birthday!
01 Mar 2020

Anonymous

200 RON
Bucurie!
29 Feb 2020

Anonymous

30 RON
29 Feb 2020
100 RON
29 Feb 2020
Hai sa trăiești! Sa fii iubita și sănătoasă!
23 Feb 2020

Monica și Cristi

100 RON
Pup
21 Feb 2020
20 Feb 2020
Diana Smeu : ELI For Animals
Cel mai frumos cadou de ziua mea!