Dar din dar se face rai

 

Teodora Sabina Cimpoesu Fundatia Copii in Dificultate

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

La 16 ani ai multe provocări şi interese, dar cu toate acestea nu trebuie să uităm de cei mai puţini norocoşi.

Când e oare mai potrivit să ne amintim de acest lucru, dacă nu de ziua noastră?

Când ne simţim mai norocoşi, mai iubiţi şi răsfăţaţi !

Asfel în clipa în care am auzit de proiectul Terapeut cu codiţă - al Fundaţiei CID, am ştiut că acesta este cel mai frumos dar pe care pot să îl primesc de ziua mea ... MOMENTE DE DRAGOSTE NECONDIŢIONATĂ oferite de CĂŢELUŞI pentru COPIII singuri care suferă de boli incurabile.

Aşa că vă provoc dragi prieteni să FIŢI BUNI, să IEŞIŢI DIN TIPARE şi să DONAŢI necondiţionat DRAGOSTE pentru cei 19 copiii CID!

 

La mulţi ani, mie şi să fie DRAGOSTE NECONDIŢIONATĂ!

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

RECUPERARE, ACCEPTARE ŞI DRAGOSTE NECONDIŢIONATĂ!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!