Fiecare zi e o ocazie să ne autodepășim și să fim mai buni!

 

Theodor Ibănescu Fundația Motivation România

3.3333333333333% Complete
100 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Încă un an, încă un start la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon!
În primul weekend din aprilie alerg la cursa de 10 km pentru a-mi ”bate” timpul din anii trecuți.

Pe lângă victoria în competița cu mine, îmi doresc să obțin mai mult de la cursa de anul acesta. Aș vrea să îmi aduc prietenii alături de cauza pentru care alerg - scaune rulante potrivite donate de Motivation pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. 

Lucrez alături de oameni care folosesc scaune rulante, am prieteni care folosesc scaune rulante și alerg, încă o dată, într-o echipă din care fac parte și oameni în scaune rulante. Știu, deci, că un scaun rulant potrivit le permite lor, ca tuturor celorlalți, să se bucure de viață și să facă tot ce îi interesează. 

Pentru că nu toți cei care au o dizabilitate locomotorie au acces la un scaun rulant potrivit, vă chem alături de mine să susținem Fondul Scaunelor Rulante. Fiecare donație ne ajută să creștem numărul de scaune rulante potrivite donate. 

Așa că vă rog să donați ca să aducem bucurie, mobilitate și șansă la o viață activă pentru mai mulți oameni care au nevoie de un scaun rulant!

Și anul acesta, mă ghidează aceeași convingere! Cred că la finalul fiecărei zile, reușita se măsoară în lucrurile bune pe care le facem pentru alții! 

Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și în anii trecuți!
Mă bazez pe voi toți și pentru startul din aprilie! Să facem să fie bine!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 10, ediție aniversară, va avea loc în weekendul 7-8 Noiembrie 2020 și va lua startul de pe Cluj Arena. Partenerul en titre al evenimentului și al probei maraton (42 km) este compania aeriană Wizz Air, iar partenerii curselor competitive sunt Hervis România (se

 

1 Donații

Ionathan Vădean-Vultur

100 RON
09 Mar 2020
Theodor Ibănescu : Fundația Motivation România
Fiecare zi e o ocazie să ne autodepășim și să fim mai buni!