Eu alerg, tu donezi, impreuna schimbam vieti! 10 km pentru Fundația Motivation!

 

Ciprian Moldovan Fundația Motivation România

3% Complete
30 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt Ciprian și pe 8 noiembrie voi alerga, pentru prima data, cursa de 10 km la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon alături de #TeamMotivation, alături de oameni care aleargă în scaune rulante.

Alerg cu dorința de a strânge donații de 1000 lei, adică pentru două scaune rulante pe care Fundația Motivation le va dona oamenilor cu dizabilități locomotorii.

M-aș bucura mult ca voi, prietenii mei, să apreciați inițiativa mea și să vă alăturați prin a face donații.

Știu de la prietena mea Ioana (care se deplasează cu scaun rulant) cât de important este să primești un scaun rulant potrivit și cum acesta te ajută să îți continui viața, după ce ți-ai pierdut mobilitatea.

Haideți alături de mine în cursa binelui! Împreună schimbăm vieți!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 10, ediție aniversară, va avea loc în weekendul 7-8 Noiembrie 2020 și va lua startul de pe Cluj Arena. Partenerul en titre al evenimentului și al probei maraton (42 km) este compania aeriană Wizz Air, iar partenerii curselor competitive sunt Hervis România (se

 

1 Donații

Anonymous

30 RON
Com'on Cip Art
04 Mar 2020
Ciprian Moldovan : Fundația Motivation România
Eu alerg, tu donezi, impreuna schimbam vieti! 10 km pentru Fundația Motivation!