Ziua mea-Dar pentru necuvantatoare

 

Radu Carlan Asociatia Refugiul Maidanezilor

100% Complete
731 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta este al treilea an in care am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze în care cred cu tărie. Daca v-ați gândit să-mi cumpărați un cadou, vă rog să donați banii alocați cadoului către Asociația Refugiul maidanezilor- Adapostul care salvează suflete, construit cu mare drag de prietena mea Mona Semeniuc. De la înființarea adăpostului, aici au fost îngrijiți peste o mie de câini, salvați din situatii critice, foarte mulți fiind adoptați, în prezent adăpostul găzduind aprox. 200 de câini si pisici, toți vaccinați, sterilizați și microcipați, Adapostul nu poate functiona fara ajutorul nostru, așa că, prieteni dragi, mă bazez pe cadoul vostru! Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia "Refugiul Maidanezilor" s-a infiintat din nevoia de a sustine Adapostul Care Salveaza Suflete al doamnei Mona Semeniuc, care functioneaza din primavara anului 2014.

Proiectul are ca obiectiv sterilizarea animalelor fara stapani si a celor cu stapani care nu au posibilitati financiare.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

Oana Tudor

51 RON
26 Mar 2020
La multi ani!!!:*
26 Mar 2020
La multi ani binecuvantati !
26 Mar 2020
La multi ani, Radu!
26 Mar 2020
25 Mar 2020
La multi ani cu sanatate, fericire, noroc si vise implinite! ☺️
21 Mar 2020

Ritta Stoica

30 RON
La multi ani,om bun..Bravo
19 Mar 2020
18 Mar 2020