Un cadou ce aduce bucurie si sprijin unui copil de la sat

 

Larisa Popescu Asociația Lume Bună

25% Complete
250 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații

Aș vrea ca anul acesta să îmi serbez ziua potrivit cu acest context atât de neobișnuit si care ne preocupa pe toti, care ne afecteaza si ne schimba viata, perspectivele si ne influenteaza in mod direct activitatile. Mă gândesc la proiectele importante și dragi mie și cât de important este ca ele să poată continua.

Astfel, cel mai frumos cadou pentru mine va fi să donați orice sumă doriți pentru aceste proiecte educative din seria Creativ la Sat, pe care le creștem în Asociația Lume Bună http://www.asociatialumebuna.com/

Concret, ne veți ajuta să continuam proiectul Scena Creativ la Sat pentru copiii  din cele 7 sate: Cucorani si Stancesti Botosani, Sinca Veche Brasov, Corlatel Mehedinti, Piscu Galati, Drajna Prahova, Liebling Timis.  Sunt copii ce au părinții departe de ei, copii ce nu au ieșit nicicând din satul lor, copii care, prin tot ce au făcut, arată că merită o șansă și cărora ne dorim sa le oferim o experiență unică prin această tabară.

Să primești te face fericit ! Să dăruiești te face să te simți împlinit pentru că ai putut aduce un zâmbet pe chipul unui copil!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

CONSTRUIM MOTIVATIE PRIN EDUCATIE Cream si implementam proiecte de educatie prin cultura, educatie pentru VIATA

236 scoli din 39 judete la nivel national sunt inscrise in editia a8a a Competitiei CLUB ACTIV CELS.

Profesorii vor realiza proiecte pentru cei peste 5000 de elevi cu care vor face activitati in perioada noiembrie 2022-mai 2023. 

 

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

La multi ani Larisa!!! Sanatate si multe bucurii si realisari.
24 Mar 2020

Anonymous

75 RON
La Mulți Ani, Lari!
24 Mar 2020

Anonymous

100 RON
La multi ani faini cu zambet, curaj si bucurie in tot ce faci! Multumesc pentru tu si pentru tot ce faci!
24 Mar 2020