Alături de MELANIA, facem SCUT PENTRU SPITALE

 

Gabriela Anton Ajungem Mari

20% Complete
300 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
9
Donații

Mă adresez ţie, ROMÂNE:

Alătură-te celor CURAJOŞI şi intră în lupta împotriva infecției cu coronavirus! Sunt 5 spitale identificate în ţară care vor prelua pacienți cu forme GRAVE. Iar oamenii din sistemul medical au MARE NEVOIE ca tu să faci BINE!

"Acum, mai mult că oricând, este nevoie SĂ-I APĂRĂM pe cei care NE APĂRĂ. Să facem #Scutpentruspitale."

E suficient să cotribui cu o sumă, ORICÂT DE MICĂ, la campania iniţiată prin Asociația ZI de BINE, de către Melania Medeleanu și Luciana Zaharia, super-voluntară Ajungem MARI.

Pentru că Sfintele Paşti nu vor mai fi anul ăsta ce au fost, am ales din lista de spitale un AVANPOST aproape de graniţă - Spitalul Judeţean ARAD. Şi acolo este nevoie ca achizițiile de echipamente de protecţie să poată fi făcute în timp util, înainte să fie infectați mai mulți medici și mai mulți pacienți.

Depinde de tine, de mine, de noi, cum ne vom simţi de sărbători.

Să fim LUMINĂ, SPERANŢĂ... pentru SALVATORI!

Îţi mulţumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care și Spitalul Clinic Județean de Urgență ARAD. În luptă cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

Folosește puterea ta de a face bine și acceptă provocarea de a strânge fonduri pentru Spitalul de Urgență din Arad! La Spitalul Clinic Județean de Urgență ARAD este nevoie urgent de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare. Voluntarii și prietenii Ajungem MARI se alătură Asociației ZI de BINE și strângem fonduri pentru  ec

 

9 Donații

11 Apr 2020

Adriana Munteanu

30 RON
08 Apr 2020

Anonymous

100 RON
08 Apr 2020
06 Apr 2020

Anamaria M

30 RON
05 Apr 2020
05 Apr 2020
05 Apr 2020
03 Apr 2020
03 Apr 2020