RE:ACŢIONAM PENTRU SĂNĂTATE

 

RAMONA IOANA BRUYNSEELS TOTUL ESTE POSIBIL

0.905% Complete
905 RON
Sumă strânsă
100,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Campania națională RE:ACȚIONĂM PENTRU SĂNĂTATE își propune să fie un ajutor concret și considerabil pentru cei aflați în linia întâi în lupta împotriva coronavirus.

Toate fondurile provenite din această campanie vor fi 100% direcționate pentru a ajuta personalul medical să fie protejat și pregătit pentru intervențiile din unitățile de spital din România.

Sprijinul se va acorda sub formă de articole medicale, ca donație în produse (nu bani).

Toate produsele vor fi confirmate cu personalul medical cu care echipa mea ține legătura.

Din echipa mea dedicată acestui proiect fac parte voluntari care se ocupă de comunicarea cu medicii, căutare de furnizori, relații cu presa, găsirea de fundraiseri și sponsori pentru campanie.

 

Am ales să colaborez cu asociația TOTUL ESTE POSIBIL datorită expertizei pe care deja a acumulat-o în acest domeniu până în momentul de față și a faptului că direcționează toate fondurile către achiziția de produse medicale (fără să aibă alte costuri operaționale sau publicitare).

În contextul luptei anti COVID-19, asociația a demarat din luna martie primele acțiuni de sprijin, având active până acum donații în produse medicale către spitalele pe care le sprijină, comunicând rapid și transparent cu toți cei care s-au implicat prin donații sau sponsorizări.

 

CUM POȚI SĂ RE:ACȚIONEZI PENTRU SĂNĂTATE?

 

PERSOANE FIZICE & COMPANII

donații prin card: (aici vom trece linkul paginii de Galantom)

donații direct în contul bancar al asociației TOTUL ESTE POSIBIL: RO36BTRLRONCRT0386479601 (mențiune RE:ACȚIONĂM PENTRU SĂNĂTATE)

donații prin Revolut: 0722446352 (mențiune RE:ACȚIONĂM PENTRU SĂNĂTATE)

 

COMPANII (INCLUSIV MICROÎNTREPRINDERI)

trimite e-mail la: da@totulesteposibil.org

pentru a solicita un contract de sponsorizare

 

 

***

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația a fost înființată în 2017, cu scopul de a sprijini persoanele cu potențial și obiective clare în drumul spre performanță. Printre cei pe care îi organiația îi susține se numără elevi olimpici, sportivi campioni, artiști sau oameni de cultură. Campaniile TOTUL ESTE POSIBIL vizează în special proiecte în domeniile educației, sportului, medicinei sau mediului.

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

WEB: www.totulesteposibil.org

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

În aceste momente încercate este momentul să fim ÎMPREUNĂ pentru a-i sprijini pe cei aflați în prima linie în lupta contra COVID-19!

Medicii au nevoie URGENTĂ de echipament de protecție, dezinfectant și echipamente de spital în cantități uriașe, în condițiile în care prețurile au explodat. 

Ajutați-ne să fim alături de eroii acestor zile grele: personalul medical care depune eforturi inumane pentru a salva vieți.

Haideți să le oferim posibilitatea de a avea cu ce să-și facă meseria!

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare per

 

7 Donații

150 RON
13 Apr 2020
13 Apr 2020
12 Apr 2020
Pentru mama mea care este erou in prima linie la spitalul Victor Babeș și ajuta toate persoanele care vin sa caute speranța de viața și însănătoșire.
09 Apr 2020

Anonymous

75 RON
09 Apr 2020

Anonymous

100 RON
06 Apr 2020
Cu drag,
05 Apr 2020
RAMONA IOANA BRUYNSEELS : TOTUL ESTE POSIBIL
RE:ACŢIONAM PENTRU SĂNĂTATE