Aradul are nevoie de Eroi... acum mai mult ca oricând! - Dă-mi o mână de ajutor să facem Scutul Puternic pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad!!!

 

Corina Radac Ajungem Mari

0.75% Complete
30 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
1
Donații

Dragii mei, trăim vremuri tulburi... acum, mai mult ca oricând, este nevoie să-i apărăm pe cei care ne apără... Și, știu că numai împreună, vom reuși!

Personalul medical, medicii, asistentele, farmaciștii, infirmierele... Ei sunt eroii noștri acum, și, nu numai... Dar, acum, mai mult ca oricând ei au nevoie de ajutorul nostru... Viețile le sunt puse în pericol, expunându-se zilnic inamicului invizibil numit COVID19! ARADUL ARE NEVOIE DE NOI, ACUM!!!

Știm cu toții, sau, măcar ne putem imagina, cât de greu le este celor care în această perioadă grea sunt prezenți la datorie, în speranța și încercarea de a salva vieți omenești, chiar și cu mâinile goale!

Viața m-a învățat că nu există pe pământ mai mare satisfacție decât a face un bine... oricât de mic... Oare, poate fi ceva mai frumos?!?!

Durerea mea cea mare este că nu pot să ajut atât de mult pe cât mi-aș dori, dar mă strădui, pe cât îmi stă în putință... restul îl las în mâna Lui Dumnezeu, până la urmă, EL este Cel mai Puternic!

Din confortul de acasă, putem face ceva pentru a-i sprijini! Orice contribuție, oricât de mică, este foarte valoroasă! Fiecare mască pe care o donați, poate salva o viață!!!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care și Spitalul Clinic Județean de Urgență ARAD. În luptă cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

Folosește puterea ta de a face bine și acceptă provocarea de a strânge fonduri pentru Spitalul de Urgență din Arad! La Spitalul Clinic Județean de Urgență ARAD este nevoie urgent de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare. Voluntarii și prietenii Ajungem MARI se alătură Asociației ZI de BINE și strângem fonduri pentru  ec

 

1 Donații

Anonymous

30 RON
07 Apr 2020