Dăruiesc ziua mea copiilor din Tabăra Yuppi / A születésnapomat a Yuppi Tábor gyerekeinek adományozom

 

Georgeta Finna Yuppi Camp

11.22244488978% Complete
56 RON
Sumă strânsă
499 RON
Target
2
Donații

În curând, mai exact pe 10 mai voi împlini 23 de ani. Îmi place foarte mult să lucrez cu și pentru oameni, implicit și pentru omuleții aceia de mărime mică pe care îi numim copii. Anul trecut am fost pentru prima dată în Tabăra Yuppi în calitate de amic însoțitor, iar anul acesta mă întorc, și de aceea m-am gândit că ar fi frumos să îmi dăruiesc ziua acestor copilași. Îmi place foarte mult natura și animalele, cântecul meu preferat este cântecul păsărelelor în diminețile de primăvară și cântecul greierilor în serile de vară. Îmi place să fac lucru manual, în special să creez jucării. Îmi place lumea teatrului și a filmului, în timpul liber aș călători și aș viziona filme și piese de teatru.

Cunoaște-o pe Georgeta!

Care a fost cea mai memorabilă aniversare de-a mea până acum?

Am avut multe aniversări memorabile, dar cred că cea mai memorabilă și cea mai sănătoasă a fost cea de anul trecut, când, împreună cu prietenul meu am făcut o tură de o zi cu bicicleta prin natură, am văzut multe locuri deosebite!

Care este tortul aniversar preferat de mine?

Tortul meu preferat pentru aniversare ar fi un tort cu brânză și căpșuni și un strat subțire de glazură.

Ce piesă aș vrea să ascult de ziua mea și în interpretarea cui?

Aș vrea să ascult melodia "Puiule de om", a formației Bosquito, în interpretarea lor și melodia "Az légy aki vagy", în interpretarea lui Horváth Charlie.

Georgeta pe Youtube

___________________________________________________________

 Pár nap múlva, május 10.-én 23 éves leszek. Nagyon szeretek az emberekkel és az emberekért dolgozni, és persze azokért a pici emberkékért akiket gyermekeknek hivunk. A tavaly voltam először a Yuppi Táborban házi manóként és ebben az évben vissza is térek oda, ezért arra gondoltam, hogy szép lenne, ha ezen gyermekeknek ajándékoznám a születésnapomat. Nagyon szeretek a természetben lenni és imádom az állatokat: a kedvenc dalaim közé tartozik a tavaszi, reggeli madarak csicsergése és meleg nyári estéken a tücskök muzsikája. Szeretek kézműveskedni, különösképpen játékokat készíteni, szeretem a színjátszást és a filmek világát, szabad időmben szivesen utazgatnék, és filmeket, színdarabokat néznék meg.

Ismerd meg Babit!

 Melyik volt az eddigi leggemlékezetesebb szülinapom?

Sok emlékezetes szülinapom volt, de azt hiszem a leggemlékezetesebb és egészségesebb a tavalyi volt, amikor barátommal együtt egy egynapos bicikli turát tettünk  meg a természetben. Sok különleges helyet látunk!

Melyik a kedvenc szülinapi tortám?

A kedvenc szülinapi tortám az epres-túros torta, a tetején egy finom, vékony réteg mázzal.

Milyen dalt szeretnék meghallgatni szülinapomon és ki énekelje ezt el?

A szülinapomon a "Puiule de om" nevezetű dalt hallgatnám szívesen a Bosquito együttes előadásában. A dal amit pedig énekeljenek nekem az "Az légy aki vagy" Horváth Charlie-tól.

Babi a Youtube-on


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Yuppi Camp

Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi! Tabăra Yuppi este un tărâm al zâmbetelor, unde copiii bolnavi cronic și familiile lor traiesc experiențe vindecătoare care ii ajută să descopere puterea interioara pentru o viață împlinită!

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

Asociația noastră sprijină copiii cu boli cronice și familiile lor prin organizarea de tabere experiențiale terapeutice gratuite, unde ei învață că pot avea o viață completă în pofida bolii cu care trăiesc.

______________________

Szervezetünk a krónikus beteg gyerekeket és családjaikat támogatja olyan ingyenes élményterápiás táborokon keresztül, ahol megtapasztalhatják, hogy ők is élhetnek teljes életet a betegségük ellenére.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toată lumea te întreabă ce cadou îți dorești, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai frumos lucru

 

2 Donații

12 May 2015
La multi ani, Geta! E tare simpatic si convingator video-ul :) Distractie in tabere, si sa fie cu folos micutilor!
06 May 2015