Daruim antrenamente online copiilor si strangem ore de inot @Aqua Sport pentru cadrele medicale

 

Aly & Alex Asociația Club Sportiv Aqua Sport Citius București

2.52% Complete
630 RON
Sumă strânsă
25,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Buna,

Numele meu Aly, am 12 ani si de 8 ani fac inot de performanta la Aqua Sport, iar Alex este antrenor de inot la acelasi club. 

De cand #StamAcasa, impreuna cu Alex si cu ceilalti antrenori de la Aqua Sport, inregistram in fiecare zi Antrenamente acasa pentru copii si le oferim cu drag pe pagina de Facebook Aqua Sport . Facem asta pentru a ne mentine in forma pana revenim la bazin, pentru a ne consuma energia intr-un mod constructiv si pentru a ne creste imunitatea.

Incepand de astazi, ne puteti sustine prin ganduri bune si donatii, donatii ce vor fi dublate si transformate de catre Aqua Sport in abonamente de inot pentru cadrele medicale, care in aceste zile se afla in linia intai.

Cum? Daca va sunt de ajutor antrenamentele noastre si vreti sa ne sustineti, puteti face o donatie apasand butonul "Vreau sa fac o donatie!".

Impreuna le putem spune "Multumesc!" celor care in aceste zile au grija de noi toti. Mi-ar placea sa ii intalnesc la bazin si sa le pot spune si personal "Multumesc!"

Va multumim pentru donatiile voastre si va asteptam in fiecare zi, de luni pana vineri, la ora 11:00, pe pagina de Facebook Aqua Sport  pentru a ne antrena impreuna!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastra este sa cultivam, prin sport in general si prin inot in mod special, dezvoltarea fizica, spirituala, sociala si mentala a copiilor, familiilor si comunitatii; sa gasim campionul din fiecare copil; sa pavam drumul fiecarui campion catre performanta.

Ajută-ne să #MergemInainte pentru a putea spune #Impreuna "Mulțumim!" cadrelor medicale din linia întâi.

Noi #StamAcasa, cadrele medicale stau în linia întâi pentru sănătatea noastră. Cum ne putem arăta recunoștința față de acești oameni care își dăruiesc întreaga energie pentru a ne proteja?

Ai o provocare sportivă de acasă? Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială. Te așteptăm cu provocări sportive de acasă pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

 

7 Donații

15 May 2020

Virginia Gioanta

30 RON
Felicitări Aly&Alex pt tot ce faceți voi în aceasta perioada
14 May 2020

Anonymous

200 RON
Multumim Aly si Alex, salutari din partea Noriei!
11 May 2020

Anonymous

50 RON
11 May 2020
Te salut, Aly si iti multumesc! Mult succes!
08 May 2020
150 RON
Bravo, succes !! Clujul te sustine
08 May 2020

Anonymous

50 RON
07 May 2020
Aly & Alex : Asociația Club Sportiv Aqua Sport Citius București
Daruim antrenamente online copiilor si strangem ore de inot @Aqua Sport pentru cadrele medicale