Daruiesc clase de aerobic pentru a strange ore de inot @ Aqua Sport pentru cadrele medicale

 

Carla Miron Asociația Club Sportiv Aqua Sport Citius București

16.25% Complete
650 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Buna,

Numele meu este Carla Miron si, de obicei, ma gasiti la Aqua Sport Persepolis, de la 19:30, unde Lunea si Vinerea predau clasele de Body Conditioning Cardio & Forta, iar martea predau clasa de Core & ABS.

De cand #StamAcasa, ne vedem pe Zoom, in acelasi program, pentru a ne mentine in forma si a ne pastra echilibrul psihic. Te astept si pe tine la aceste antrenamentele online gratuite, accesand urmatorul link si datele de acces: 

Join Zoom Meeting

https://us04web.zoom.us/j/76593801826?pwd=eGxYQVZVSTlhRlE1enphUTZaaFpRdz09

Meeting ID: 765 9380 1826
Password: carla

Eu imi daruiesc pasiunea, iar daca si tu vrei sa le spui "Multumesc!" cadrelor medicale din prima linie, poti face o donatie apasand butonul verde: "Vreau sa fac o donatie!"

Sumele donate de voi vor fi dublate de Aqua Sport si transformate in abonamente la inot, ce vor fi oferite cadrelor medicale in momentul redeschiderii bazinelor.

Impreuna le putem spune "Multumesc!" celor care in aceste zile au grija de noi toti. Mi-ar placea sa ii intalnesc la bazin si sa le pot spune si personal "Multumesc!"

Pana atunci, te astept la ora mea: Body Conditioning este o clasa
dinamica, ce impleteste exercitiile de cardio si cele de forta, avand ca obiectiv modelarea si intarirea muschilor abdominali, fesieri, a picioarelor, bratelor si spatelui cu greutatea propriului tau corp si cu accesorii precum: mingii, stepper-e, gantere, elastice. O clasa plina de energie, tonifiere, cardio si rezistenta, ce va lucreaza toti muschii in sistem de circuit.

Va multumesc pentru donatiile voastre si va astept la clasa, accesand Lunea, Martea si Vinerea, de la 19:30 acest link si datele de acces: 

Join Zoom Meeting

https://us04web.zoom.us/j/76593801826?pwd=eGxYQVZVSTlhRlE1enphUTZaaFpRdz09

Meeting ID: 765 9380 1826
Password: carla


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastra este sa cultivam, prin sport in general si prin inot in mod special, dezvoltarea fizica, spirituala, sociala si mentala a copiilor, familiilor si comunitatii; sa gasim campionul din fiecare copil; sa pavam drumul fiecarui campion catre performanta.

Ajută-ne să #MergemInainte pentru a putea spune #Impreuna "Mulțumim!" cadrelor medicale din linia întâi.

Noi #StamAcasa, cadrele medicale stau în linia întâi pentru sănătatea noastră. Cum ne putem arăta recunoștința față de acești oameni care își dăruiesc întreaga energie pentru a ne proteja?

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare per

 

4 Donații

Felicitari, Carla!
22 May 2020

Minu

400 RON
Este atât de simplu sa spui: MULȚUMESC!
13 May 2020

Virginia Gioanta

50 RON
Felicitări Carla
13 May 2020

Anonymous

100 RON
Multumim pentru tot ce faceti
09 May 2020
Carla Miron : Asociația Club Sportiv Aqua Sport Citius București
Daruiesc clase de aerobic pentru a strange ore de inot @ Aqua Sport pentru cadrele medicale