Să ne mișcăm fizic și social pentru proiectul „Ajutați-ne să ajutăm!”

 

Andrei Sidorca Centrele ROUA

6.1% Complete
305 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
4
Donații

Ca antrenor personal de elită, de-a lungul anilor am ajutat sute de persoane în lupta cu kilogramele și o viață nesănătoasă. I-am motivat să reunțe la viața lipsită de mișcare fizică și plină de mâncare nesănătoasă pentru o viață cu mult mai multe beneficii. I-am îndrumat și susținut spre o viață de care să fie mândri și care să le aducă foarte multe beneficii pe toate planurile.

 

În acestă perioadă, am observat că oamenii sunt obligați să ducă o viață lipsită de mișcare fizică din cauza actualelor restricții. Îmi doresc să atrag un semnal că oriunde suntem, chiar dacă suntem obligați să stăm închiși în case, putem să fim în continuare activi. Activi fizic, dar și social. De aceea, vin cu o provocare. Vă provoc pe voi toți să ieșiți din această stare de sedentarism fizic și social, vă provoc să faceți timp de 5 zile mișcare alături de mine cu ajutorul video-urilor pe care le voi posta pe fiecare zi la ora 12:00.

 

Timp de 5 minute, haideți să facem mișcare ca la carte, vă aștepet pe pagina mea de facebook https://www.facebook.com/andrei.sidorca!

Provocarea, însă, nu se oprește aici, vă provoc să devenim și activi social și să susținem activitatea Centrului de Consiliere și Sprijin „Sfânta Alexandra Împărăteasa” pentru a putea să susțină cât mai mulți oameni aflați în nevoie în această perioadă în care șomajul a ajuns la o rată foarte mare.

 

Haideți să strângem împreună suma de 5000 de lei pentru a contribui la proiectul „Ajutați-ne să ajutăm!” și așa nu doar viața noastră se va schimba!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Centrele ROUA

Prin centrele ROUA ne dorim:

Să sprijinim cât mai multe femei însărcinate să depășească momentele dificile din viața lor.

Să ajutăm cât mai mulți copii să se nască, să crească, să aibă parte de dragoste, sprijin și educație.

Să ajutăm cât mai mulți oameni să înțeleagă prin ce trec femeile însărcinate și mame aflate în situații de criză și să-și deschidă inimile pentru a le sprijini.

Să reconstruim responsabilitatea și implicarea oamenilor și comunităților prin dezvoltarea centrelor și a programelor de sprijin pentru femeile însărcinate.

Deși Centrul de consiliere Sf. Alexandra este închis temporar, activitatea noastră continuă online. Răspundem constant la apeluri și mesaje celor care solicită sprijin. O echipă formată dintr-un psiholog și un asistent social oferă zilnic consiliere și sprijin psihologic pentru depășirea situațiilor de criză. Suntem în legătură permanentă cu beneficiarii care au nevoie de asistență materială și livrăm la ușă produsele de care au nevoie, căutând noi moduri de a-i ajuta.

Ai o provocare sportivă de acasă? Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială. Te așteptăm cu provocări sportive de acasă pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

 

4 Donații

Anonymous

30 RON
05 May 2020

Anonymous

50 RON
"Daruind vei dobandi" N. Steinhardt
05 May 2020

Anonymous

75 RON
04 May 2020

Ancuta

150 RON
Felicitari pentru initiativa!
04 May 2020