Imi daruiesc pasiunea (editare foto si video) pentru a strange ore de inot @Aqua Sport pentru cadrele medicale. Impreuna le spunem "Multumim!"

 

Ruxandra Lidia Ariciu Asociația Club Sportiv Aqua Sport Citius București

9.3333333333333% Complete
140 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Hei,

ma numesc Ruxandra Lidia Ariciu, sunt antrenor de inot la Aqua Sport, dar si blogger si vlogger. Am hotarat sa imi daruiesc pasiunea pentru editare foto si video, pentru a multumi cadrelor medicale din linia intai, prin ore de inot @Aqua Sport. Donatiile voastre vor fi dublate de Aqua Sport si transformate in abonamente de inot pentru cadrele medicale.

Pe mine ma gasiti pe paginile de: blog - ariciublogyoutube - Ariciu Ruxandrainstagram - ariciu.ruxandra.l si facebook - Ruxandra Lidia Ariciu . Stiu ca sunt multe persoane care fie sunt doar pasionati de foto - video, fie sunt bloggeri la inceput de drum si vor sa aiba poze de calitate superioara si continut pe youtube cat mai clar.

Daca tot #StamAcasa, o sa tin sesiuni speciale pe Instagram atat pentru editare video cat si pentru fotografie. In aceste sesiuni vor aparea si mici tips and tricks despre materiale necesare si multe altele. Voi fi live pe instagram ( https://www.instagram.com/ariciu.ruxandra.l/ ) , in fiecare zi de miercuri, de la ora 19:00, in sesiuni de 45 de minute, iar totul va fi inregistrat pentru a se pastra informatia si a putea fi accesata oricand!

Iti multumesc pentru donatii si te astept la sesiunile live de pe Instagram!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastra este sa cultivam, prin sport in general si prin inot in mod special, dezvoltarea fizica, spirituala, sociala si mentala a copiilor, familiilor si comunitatii; sa gasim campionul din fiecare copil; sa pavam drumul fiecarui campion catre performanta.

Ajută-ne să #MergemInainte pentru a putea spune #Impreuna "Mulțumim!" cadrelor medicale din linia întâi.

Noi #StamAcasa, cadrele medicale stau în linia întâi pentru sănătatea noastră. Cum ne putem arăta recunoștința față de acești oameni care își dăruiesc întreaga energie pentru a ne proteja?

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare per

 

4 Donații

Ana Preda

30 RON
15 May 2020
:)
13 May 2020
12 May 2020
Să trecem cu bine și peste această încercare. Eu lucrez în magazin alimentar, expus la oameni care pot fi infectați cu acest virus. Orice ar ajuta cadrele medicale ne ajută și pe noi, deoarece și noi și ei, plecăm de acasă sănătoși, dar ne putem întoarce bolnavi.
11 May 2020
Ruxandra Lidia Ariciu : Asociația Club Sportiv Aqua Sport Citius București
Imi daruiesc pasiunea (editare foto si video) pentru a strange ore de inot @Aqua Sport pentru cadrele medicale. Impreuna le spunem "Multumim!"