Te invit la ziua mea

 

Medana Vuia Asociatia Si Noi Suntem Copiii Vostri

39% Complete
975 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta vreau să-mi dăruiesc ziua de naștere copiilor cu AUTISM!

 

Dragi prieteni,

De aproximativ 10 ani, ofer ajutor copiilor din familii cu probleme financiare sau de sănatate, dar întotdeauna în anonimat! În utima perioada am învățat că trebuie să fim mai puternici și mai buni. Să fim sprijin pentru cei care au nevoie de noi! Anul acesta, de ziua mea, vreau sa fiu alături de copiii cu AUTISM și să vin în ajutorul celor care luptă din tot sufletul pentru acești micuți, ca ei să poată trăi o viață normală și să fie iubiți de societatea în care s-au născut. Tot respectul asociației “Și noi suntem copiii voștri”.

Așadar cel mai frumos cadou pe care mi-l puteți face este să vă deschideți inima spre acești copii și să faceți o DONAȚIE!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Organizația a fost înființată în 2015 din dorința Aureliei, mama unui fetițe diagnosticată cu autism. În doar 3 ani de activitate putem spune că ne bucurăm de un real impact pe plan național.

Avem nevoie de susținere constantă ori asta nu se întâmplă atât de ușor. Avem nevoie urgent de stabilitate si pentru aceasta ne dorim sa achizitionam cladirea in care Centrul Casuta din Poveste isi desfasoara acum activitatea. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

Sanatate multa tuturor! Frumos gestul Medana, tot binele din lume!
11 Jun 2020

Lucia

200 RON
La multi ani Lady M!
11 Jun 2020

Anonymous

75 RON
11 Jun 2020

Simona Dragoi

75 RON
11 Jun 2020
11 Jun 2020
11 Jun 2020
11 Jun 2020
Succes, frumoasă inițiativă!!
09 Jun 2020
Medana Vuia : Asociatia Si Noi Suntem Copiii Vostri
Te invit la ziua mea