Daruieste educatie

 

Ciprian Hordila World Vision România

6.95% Complete
2,085 RON
Sumă strânsă
30,000 RON
Target
16
Donații

Manifest pentru educație

            De câțiva ani îmi împart timpul între foarte multe proiecte care mi-au oferit posibilitatea sa vad mai multe lumi și să am în permanentă în fața ochilor speranta ca binele învinge. Vizitez librării, căci lucrez printre oameni și cărți, descopăr simultan cate puțin și din tainele cafelei și ale antreprenoriatului, mă preocup sa intetesc flacăra unui festival local și să încurajez o mișcare care prinde contur în orașul natal, Vaslui. Mă dedic multor proiecte culturale și mă simt împlinit cand fac voluntariat. Pe scurt, sunt fericit ca fac ce-mi place și că deși s-ar putea spune ca am un program încărcat simt o mare libertate.

            Aceasta libertate am simtit-o pentru prima oară în copilărie, la țară, acolo unde mi-am petrecut foarte mulți ani. Acolo am putut sa explorez, sa va cunosc si sa îmi formez o parte din structura adultului de azi. Nu ar fi fost de ajuns fără sa fi avut norocul accesului la educație. Pentru ca acest noroc să devină normalitate m-am implicat în prezenta campanie. Să putem ajuta cat mai mulți elevi din mediul rural, din medii defavorizate, sa aibă acces la educație. Pentru ca e singura șansa de a schimba lumea.

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația World Vision este o organizație non-guvernamentală globală prezentă în aproape 100 de țări la nivel mondial, care își dedică activitatea bunăstării copilului. 

 

SUSŢIN PROIECTUL

Daruieste educatie

100 de copii din comunitatea Negrești, județul Vaslui sunt parte dintre cei 5400 de copiii din comunitățile vulnerabile în care activăm care nu au acces la educație cu ajutorul tehnologiei.  

100 de copii din comunitatea Negrești, județul Vaslui sunt parte dintre cei 5400 de copiii din comunitățile vulnerabile în care activăm care nu au acces la educație cu ajutorul tehnologiei.     Pentru toți aceștia, în perioada următoare, World Vision România strânge fonduri pentru digitalizarea și modernizarea școlilor din comunitățile vulnerabile.   Punctual, poți

 

16 Donații

Andreea

300 RON

Anonymous

30 RON
300 RON
Felicitari si mult succes in continuare!
Doamne ajuta!!

Nicoleta

150 RON
Felicitări pentru implicare și baftă în toate! Educația este importantă, acești copii vor schimba lumea.

Anonymous

50 RON
Salut Ciprian, ca o idee ma gandeam ca ar fi super daca ai putea sa antrenezi in proiectele pe care le faci si adolescenti din Vaslui care vor sa se implice unu sau doi nu multi ideea este sa formezi si urmatoarea generatie care la randul lor sa se implice in viata comunitatii. In rest mult succes :).

Twenty

300 RON
100 RON
foarte frumos
Bravo pentru initiativa si mult succes!