Redescoperim bucuria de a dărui

 

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
6,000 RON
Target
0
Donații

În perioada 01 - 31 iulie 2020 donează-ți ziua de naștere copiilor din centrele de plasament din județul Hunedoara și transformă cadourile de ziua ta în ateliere educative și de creație.

 

Donațiile strânse de tine vor susține participarea copiilor la ședințe de pregătire școlară, ateliere creative, de dezvoltare personală și de cultură generală, alături de voluntari care devin pentru ei prieteni și modele de urmat.

Copiii și tinerii instituționalizați au trecut prin experiențe dure și triste, iar cei mai mulți provin din familii unde nu au avut parte de educație și modele. Voluntarii le arată că se poate și altfel, că există varianta unui viitor mai bun. Îi încurajează permanent, îi ajută să își descopere pasiunile, să își dezvolte abilitățile, îi ajută să înțeleagă lecțiile pierdute la școală și le răspund la multele întrebări cu „De ce?” pe care nu au cui să le pună.

Cu ajutorul tău, acești copii greu încercați vor căpăta încredere în ei, vor depăși temeri, vor comunica mai bine, se vor integra mai ușor, vor privi cu speranță viitorul.

Orice donație contează! Sumele se adună și împreună putem aduce multă bucurie copiilor din centrele de plasament din județul Hunedoara!

Distribuie această pagină pe Facebook, prin e-mail sau mesaje prietenilor tăi și încurajează-i să doneze bucurie, de ziua ta.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii iti pot face cadouri donand online pe platforma Galantom, pe pagina ta specială de fundraiser, pentru proiectul ales de tine. Asa vei împărți satisfacția de a ajuta cu toți cei dragi! Cum îți dăruie

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!