Sustine 4 elevi remarcabili sa porneasca in prima lor calatorie antreprenoriala!

 

Cosmin Alexandru Universitatea Alternativă

1.7647058823529% Complete
30 RON
Sumă strânsă
1,700 RON
Target
1
Donații

Pe cat de greu e pentru elevii din liceele romanesti sa devina antreprenori, pe atat de important e pentru ei si pentru noi toti. In acest weekend vrem sa le oferim, catorva dintre ei, posibilitatea unei experiente antreprenoriale in Olanda. Ii poti ajuta si tu sa ajunga acolo, sprijinindu-i cu o parte din bursa! Ei vor impinge Romania inainte!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Universitatea Alternativă este un program de învăţare personalizat și bogat în experiențe, creat împreună cu profesionişti cu scopul de a oferi sprijin în creşterea unor tineri capabili să genereze impact în societate. 

Avem de susținerea ta pentru a acoperi costurile de masă și cazare pentru 4 tineri selectați care nu își pot permite și pentru 5 antreprenori tineri din Incubatorul de Afaceri al Universității Alternative și ING Bank care vor îndruma câte o echipă de liceeni în aventura lor antreprenorială la "EX- Amsterdam”.

Teodora Agarici este clasa a XI-a la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr”, iniţiator şi organizator al LZR Fest, Project Manager HOLA! Junior, proiect realizat în parteneriat cu Youth Academy, voluntar în ONG-uri precum Asociația Shakespeare School, Salvați Copiii, Chance for Life, Ajungem Mari, Youth Academy, Macondo, Bridaga de Voluntari şi Youth Voice. Mai multe despre ea puteţi cit

 

1 Donații

Donatie de test
25 May 2015