Reconstruieste ceea ce pandemia a ruinat: VIATA. Doneaza!

 

Bogdan Dobrescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

6% Complete
30 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

În urma declarării stării de urgență din cauza virusului Covid-19, ca efect al multiplelor restricții, mulți și-au manifestat revolta, considerându-se victime ale unor abuzuri de putere, deoarece li s-a sistat posibilitatea de a-și îmbrățișa părinții, bunicii, rudele.

Astfel, distanța a reconfirmat faptul ca oamenii învață să aprecieze numai ceea ce riscă să piardă definitiv. Într-adevar, virusul a lovit cu o forță neînduratoare, producând, doar la nivelul României, peste 3.000 de decese. Puțini știu că, odată cu înregistrarea miilor de cazuri de îmbolnăviri, diagnosticaților cu boli incurabile le-a  fost blocat accesul la tratament.

Pentru a contracara și alte efecte negative generate de acest virus (de ex, decesul celor privați de tratamentul absolut necesar ținerii sub control a bolilor de care suferă), Transmaraton Hospice a venit în întâmpinarea nevoilor celor condamnați să trăiască cu o boală incurabila, asigurând 2.000 de vizite la domiciliul pacienților.

Hospice își dorește să ajute în continuare, dar pentru a-și atinge scopul este necesar un fond financiar la constituirea căruia putem contribui prin donații. Vă invit să vă aplecați privirea spre cei a căror viață depinde de solidaritatea noastră și vă propun să ne întrecem atat fizic, prin participarea la maraton, cât și prin donații care pot salva sau prelungi vieți.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Transmaraton este o competiție sportivă (zeceton, semimaraton, treizeciton, maraton și ultramaraton) organizată în sprijinul a două cauze: Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa Speranței. Aflat la cea de-a noua ediție, Transmaraton promovează alergarea în aer liber, în orice condiții meteorologice, încurajându-și alergătorii să facă strângere de fonduri pentru cele două

 

1 Donații

Anonymous

30 RON
Succes Bogdan!
10 Sep 2020