Fiecare clipă de viață merită prețuită!

 

Liliana și Nicolae Călin Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
3,055 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
12
Donații

Dragii noștri,

Eu și soțul meu am ales să facem parte din Team HOSPICE, echipa care aleargă cu sufletul și gândul pentru HOSPICE Casa Sperantei pe 13 septembrie, la Transmaraton.

Sprijinim cauza HOSPICE Casa Speranței și suntem alături de cei care luptă cu un destin necruțător pentru a alina suferința, pentru a da speranță și demnitate copiilor și adulților care suferă de boli incurabile și care au nevoie de îngrijire paliativă gratuită.

Fiecare leu donat de rudele, prietenii sau colegii noștri se va transforma în vizite de îngrijire la domiciliu a pacienților.

Împreună cu voi, putem alege câte astfel de vizite sau lecții de viață susținem prin donații.

Ajută-ne să le redăm demnitatea și să le oferim speranță! Și pentru a le arăta că lupta nu o duc singuri!

Noi credem că fiecare clipă de viață merită prețuită!

Iti mulțumim pentru susținere!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Transmaraton este o competiție sportivă (zeceton, semimaraton, treizeciton, maraton și ultramaraton) organizată în sprijinul a două cauze: Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa Speranței. Aflat la cea de-a noua ediție, Transmaraton promovează alergarea în aer liber, în orice condiții meteorologice, încurajându-și alergătorii să facă strângere de fonduri pentru cele două

 

12 Donații

2,000 RON
14 Sep 2020
Succes, dragilor!
11 Sep 2020

MARCEL SI CORINA

150 RON
Mult succes !
09 Sep 2020
Putin de la fiecare inseamna mult la final. Ne vedem la cursa :)
08 Sep 2020

Ana

150 RON
GO Lili&Nicu! Va imbratisez.
08 Sep 2020

Lidia si Gabriel Buscan

100 RON
Suntem alături de voi si va susținem in cauza aleasa! Succes la cursa!
06 Sep 2020
Felicitari dragilor! Ma bucur pentru ca faceti lucruri minunate impreuna! Succes la cursa!
05 Sep 2020
Succes, Liliana si Nicolae! Ma bucur mult ca alergati impreuna anul acesta :)
05 Sep 2020
Go running, vecinii si prietenii mei minunati!
05 Sep 2020

Flavia

100 RON
05 Sep 2020
Va felicit si va imbratisez cu mult drag. Sanatate si tot binele sa va insoteasca. Pentru micutii luptatori, ganduri senine si multa putere
04 Sep 2020
Felicitări și Succes!
04 Sep 2020