Susțin campania Ziua Eșarfelor Colorate și Copiii cu Branule

 

Marcela Papici FUNDAȚIA ZURLI

15% Complete
150 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații

Sunt Marcela Papici. Daca aflu de un caz ce are nevoie de ajutor, n-am liniste pana nu fac tot ce tine de mine sa ajut! Asta sunt! Asta ma defineste! Iubesc oamenii si cred in bunatate! 

De ce ma implic?

Imi strang copilul in brate si ma gandesc:" Doamne, da-i sanatate copilului meu si fa ca niciodata sanatatea sau viata lui sa nu depinda de darnicia oamenilor!"

Ma implic si vreau sa strangem bani pentru parintii a caror rugaciune se indreapta, azi, catre noi!

Puteți dona oricât doriți și vă permiteți. Companiile și persoanele juridice pot face donații direct în contul Fundației Noua Generație, folosind datele:

Fundatia “Noua Generație”, cod fiscal 11305876, cont iban RO70INGB0000999906701090 deschis la IngBank.

Ziua Eșarfelor Colorate este o campanie inițiată de Mirela Retegan și susținută de Fundația Noua Generație.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

FUNDAȚIA ZURLI

Fondată în 1998, Fundația Zurli este o fundație condusă de Mirela Retegan, în calitate de Președinte.

De-a lungul anilor,  a dezvolatat și implementat proiecte ce au vizat comunitățile vulnerabile din România.

12 Octombrie devine Ziua Eșarfelor Colorate, o  zi în care îi invit pe  românii de pretutindeni să se solidarizeze cu toți copiii din secțiile de oncopediatrie din România.

Eu și colegii mei din Gașca Zurli ne-am propus ca anul acesta, să facem din ziua de 12 Octombrie una în care prietenii noștri mici, care se luptă cu cea mai grea provocare, să aibă parte de toată atenția noastră.

 

 

 

 

12 Octombrie devine Ziua Eșarfelor Colorate, o zi în care îi invit pe  românii de pretutindeni să se solidarizeze cu toți copiii din secțiile de oncopediatrie din România. Eu și colegii mei din Gașca Zurli ne-am propus ca anul acesta să facem din ziua de 12 Octombrie o zi în care prietenii noștri mici, care se luptă cu cea mai grea provocare, să aibă parte de toată atenția noast

 

1 Donații

02 Oct 2020