Telemedicina în Epilepsie

 

Szigeti Mihai Asociația LC-N

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt o persoană în continua mișcare și doresc foarte mult să ajut oamenii care suferă de Epilepsie și bineînțeles în același timp și familiel acestora.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociația LC-N

Misiunea organizației este de a dezvolta rețeaua de Telemedicină în epilepsie prin înființarea și dotarea a minim două noi centre de epilepsie și monitorizare EEG în țară pe an și crearea unu centru de sprijin psihologic pentru adolescenții cu epilepsie și pentru părinții care au copii cu epilepsie.

Scopul proiectului este de a dezvolta rețeaua de Telemedicină în epilepsie prin înființarea și dotarea a minim două noi centre de epilepsie și monitorizare EEG în țară pe an și crearea unu centru de sprijin psihologic pentru adolescenții cu epilepsie și pentru părinții care au copii cu epilepsie.

La fiecare inceput de an e perioada rezolutiilor. Atunci ne planificam cum o sa renuntam la fumat, cum o sa facem mai mult sport, cum o sa citim mai mult sau cum o sa avem grija sa mancam sanatos. Noi zicem ca nu doar inceputul de an este bun pentru asta, ci oricand decidem sa lasam un obicei mai putin bun sau facem eforturi pentru a adopta un obicei care sa ne faca bine, este un inceput bun. De c

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Szigeti Mihai : Asociația LC-N
Telemedicina în Epilepsie