Ziua cu zambete sincere

 

Eliza Lembrau Asociația Covorașul Fermecat

100% Complete
650 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
6
Donații

      Sunt Eliza, iar pe 4 august , implinesc 25 de ani. Sunt extrem de recunoscatoare sa fac parte activ si sa contribui la munca echipei Asociatiei Covorasul Fermecat.

      Colegii mei de la Centrul de Recuperare, prin dragostea lor fata de specialitatea aleasa, si cu un efort continuu de dezvoltare profesionala, infaptuiesc binele in jurul lor. Binele nu ca figura de stil, ci binele conceret, masurabil.

      Anul acesta te invit si pe tine sa contribui la indeplinirea frumoasei noastre misiuni. Pentru ca ziua de nastere nu este despre flori si cadouri, ci despre zambete sincere, am ales sa imi donez ziua de nastere copiilor de la Covorasul Fermecat.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Credem cu tarie ca orice copil, indiferent de afectiunea de care sufera, are un loc in comunitatea noastra si se poate bucura de viata la fel ca mine si ca tine.

Ajuta-i pe Serban, Tudor, Eva si pe multi altii sa se bucure de activitati distractive si educative in afara Centrului Covorasul Fermecat. 

Ziua fiecaruia dintre noi este speciala: cei dragi ne sunt alaturi, primim cadouri, facem petreceri.  Daca doresti ca ziua ta s-o daruiesti copiilor de la Covorasul Fermecat, pentru a le acorda o sansa in plus la integrarea in comunitate, contacteaza-ne la covorasulfermecat@gmail.com sau 0722 783 135.  

 

6 Donații

|@ mu|t1 @n1 !!!
05 Aug 2015
04 Aug 2015
La multi ani!
03 Aug 2015
La Multi Ani draga mea Eliza!
03 Aug 2015
03 Aug 2015
De la colege...la multi aani! :)
30 Jul 2015