Fii erou pentru o zi!

 

Rebecca Ispas Asociația Covorașul Fermecat

100% Complete
335 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
5
Donații

Bună!

 

Sunt Rebeca, cel mai nou angajat al Asociației ,,Covorașul Fermecat”. Înconjurată de specialiști, de oameni dedicați, pasionați, responsabili și uniți, am devenit ceea ce sunt azi, mi-am modelat percepția asupra copiilor. Orice ar face sau n-ar face, aici copilul este acceptat și încurajat, primește afecțiune, i se acordă timp și atenție, este valorizat. Timpul acordat copilului nu se rezumă doar la desfăşurarea unei acţiuni cu acesta, ci înseamnă a-l cunoaşte mai profund.

În scurt timp îmi voi petrece cea de-a 26-a aniversare, ziua în care voi fi în centrul atenției familiei, prietenilor și cunoscuților. Oferirea şi primirea darurilor ca exprimare a iubirii este un fenomen universal valabil. Dacă darul este meritat, atunci el constituie o formă de răsplată. Favoarea de a dărui nu are prea mare legătură cu dimensiunea sau costul cadoului, ci doar cu iubirea. Prețuiesc copiii și specialiștii de la ACF. Datorită vouă înaintez cu pași mărunți, dar siguri.

Ca semn de prețuire, aleg să vă donez ziua mea de naștere.

Te provoc să fii erou. Erou pentru o zi. Alege și tu să desenezi zâmbete. Nu uita: copiii sunt ca niște radare extrem de sensibile. Ochii lor nu lasă nimic neobservat, urechile lor sunt înotdeauna pe recepție, iar mintea lor prelucrează neobosită mesajele pe care le recepționează. Investind în ei, investești în mine! Bucuria lor e și bucuria mea.

Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care nu îi cunoști și pentru care momentele de fericire sau speranță din viața lor sunt relativ rare.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Credem cu tarie ca orice copil, indiferent de afectiunea de care sufera, are un loc in comunitatea noastra si se poate bucura de viata la fel ca mine si ca tine.

Ajuta-i pe Serban, Tudor, Eva si pe multi altii sa se bucure de activitati distractive si educative in afara Centrului Covorasul Fermecat. 

Ziua fiecaruia dintre noi este speciala: cei dragi ne sunt alaturi, primim cadouri, facem petreceri.  Daca doresti ca ziua ta s-o daruiesti copiilor de la Covorasul Fermecat, pentru a le acorda o sansa in plus la integrarea in comunitate, contacteaza-ne la covorasulfermecat@gmail.com sau 0722 783 135.  

 

5 Donații

... ;)
01 Aug 2015
Mult succes pe mai departe!
01 Aug 2015
De la colege...la multi aani! :)
30 Jul 2015
Felicitari, Rebeca! Succes in munca de logoped!
19 Jul 2015
16 Jul 2015