Copiii invingatoarelor sa fie fericiti ca mine!

 

Paul Fagadar Asociația Luthelo

37.533333333333% Complete
563 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Va redam mai jos, scrisoarea unui pusti de 11 ani. Azi-maine 12 ani.

Scrisoarea o puteti vedea atasata si ca imagine si am ales sa nu alternam si sa nu intervenim deloc asupra ei. Credem in cuvinte asternute cu suflet si in autenticitate. Am ales totusi sa o redam si aici pentru o lectura mai usoara.

 

"Salut! Sunt Paul si vreau sa imi donez ziua. In acest an ma voi juca doar cu prietenul meu cel mai bun Igor si toate cadourile vor fi transformate in bani. Dar nu pentru mine.

Femeile au nevoie sa iasa din relatie pentru asta prima oara au nevoie de bani! Agresorii i-au luat toti banii femeii si asta inseamna ca nu poate sa iasa din relatie. Probabil ca ati fost si voi in situatia asta si le puteti intelege.

Pentru asta trebuie sa schimbati viata unei femei din frica si tristete in bucurie si putere. Probabil ati fost si voi in situatia asta toxica, doar incercati sa va puneti in locul ei.

Si eu am simtit asta cand eram mic si mama mea facea tot posibilul sa ma faca fericit. Daca copiii victimei ar fi ca mine, asa de fericiti si fara sa intre in depresie ar fi fenomenal.

De pe margine e usor sa judecam oamenii si relatiile lor. Nu e treaba noastra sa facem asta. Nu suntem judecatori. Haideti sa ii lasam pe cei mai in masura sa faca asta.

Paul, 11 ani, seful Asociatiei Luthelo.

Fiu de invingatoare."

Banii vor putea acoperi trei ordine de protectie pentru trei mame si copiii lor.

Doneza! Protectia lor conteaza!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastra e sa ajutam victimele violentei domestice si pe copiii acestora. Suntem alaturi de ele din prima clipa in care ne cauta si ne cer sfaturi, informatii sau sprijin. Le ajutam sa-si gaseasca locuinta si loc la cresa sau gradinita pentru copil, sa primeasca servicii de consiliere si reprezentare juridica, sa-si gaseasca un job si sa participe la sedinte de terapie care sa le refaca stima de sine.

SUSŢIN PROIECTUL

Apara-ti drepturile!

Multe dintre invingatoarele noastre intampina greutati mari in gasirea unui avocat potrivit si in acoperirea onorariilor. Din acest motiv, am lansat proiectul „Apara-ti drepturile!”, prin care vrem sa adunam fonduri ca sa acoperim o parte din cheltuielile juridice pentru femeile pe care le ajutam, inclusiv deplasarea pentru prezenta la procese si pentru reprezentarea juridica in alte orase.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

Anonymous

105 RON
Susținem bunătatea ta și îți mulțumim că alegi să te gândești la cei în nevoie :) Mulțumim că ești un suflet atât de frumos!
09 Oct 2020
La multi ani !
02 Oct 2020

Anonymous

158 RON
01 Oct 2020
100 RON
Pentru invingatoare!
01 Oct 2020

Anonymous

150 RON
01 Oct 2020
Paul Fagadar : Asociația Luthelo
Copiii invingatoarelor sa fie fericiti ca mine!