În sacul moÈ™ului e bucuria unui an întreg

 

Mirela Dracinschi Salvaţi Copiii Iași

11.42% Complete
571 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

... și asta pentru că sacul moșului e magic. E plin de bunătate, de speranță, de încredere. În sacul lui Moș Crăciun sunt semnele anilor care vor veni, iar asta înseamnă că fiecare dintre noi, după ce l-am primit pe moșul cel bun în copilărie, trebuie să-i dăm puteri ca să ajungă acum la alți copii. Mai ales la copiii care un an întreg sunt lipsiți de bucuria unei jucării noi, a unei perechi de încălțăminte sau a unei haine care să-i apere de vremea rece.

Hai așasar să-l ajutăm pe moșul să ajungă acolo unde nu prea ajunge. Și hai ca prin Moș Crăciun să ducem și speranța și încrederea și darul râsului în casele în care sunt copii ce trăiesc în lipsuri și greutăți. N-au făcut nimic pentru a primi o copilărie grea și cu siguranță nici nu merită asta.

Hai ca anul acesta să fim Moș Crăciun pentru copiii vulnerabili de la Salvați Copiii Iași!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. AÈ™a că te invităm să adopÈ›i adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invitÄ

 

5 Donații

Anonymous

158 RON
Oricand o bucurie!
20 Nov 2020
Mult succes in proiectul desfasurat !
19 Nov 2020

Anonymous

30 RON
19 Nov 2020

Anonymous

75 RON
19 Nov 2020
19 Nov 2020
Mirela Dracinschi : Salvaţi Copiii Iași
În sacul moÈ™ului e bucuria unui an întreg