#PunInimă în ghetuțele Evei!

 

Claudia Nicoleta Cochină Asociatia Zambetul Evei

76.3% Complete
3,052 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
15
Donații

Azi, de ziua numelui meu, îmi doresc să dăruiesc cât mai multă bucurie Evei!

Mă simt tare inspirată de legenda lui Moș Nicolae, o poveste a unei inimi mari care de secole ne reamintește puterea lui A DĂRUI, a gestului mic care face o diferență mare. Aaa, și începe și sezonul cadourilor de Crăciun! Mă bucur când primesc cadouri însă, sunt mult mai împlinită când dăruiesc celor care au mult mai multă nevoie decât mine. #GivingTuesday Și încă este Săptămana Generozitatii,cea mai mare campanie din lume!

Vreau să fiu și eu parte din ea! Așa că azi aleg să #PunInimă în ghetuțele Evei și vă invit să o faceți si voi împreună cu mine! Wow!It feels good!

Eva are 5 ani și este fetița colegei noastre de la Fly High, Adina. Este o luptătoare și fiecare zâmbet al ei îmi ee ace că există speranță dincolo de ee ace putem face noi. De 4 ani viața ei s-a schimbat dramatic. Nu pot enumera toate diagnosticele pe care ea le are. Ce știu este că ne dorim să o vedem pe Eva mergând, râzând, venind să facă activități împreună cu ceilalți copii de la Fly. Un transplant în străinătate rămâne singura șanșă pentru ea după ani lungi de terapie care nu dă cu greu rezultate.

Puteți dărui bucurie Evei toată luna decembrie. Ghetuțele rămân agățate până pe 31!

Decembrie 2020 este luna în care mă alătur cu mare bucurie comunității oamenilor de bine din GALANTOM dăruind pentru Zâmbetul Evei! ziuata.galantom.ro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

      Atunci când pierzi un copil... mintea ta știe ca el nu va mai fi fizic lângă tine dar sufletul și inima nu te lasă să vorbești de el la trecut... și nu știm daca vreodată vom putea face lucrul ăsta.      Eva nu mai este fizic între noi și am rămas cu sufletul in bucăți pe care încercăm să le lipim cum putem, pentru a rămâne in picioare alături de fratele ei, David.      Mintea știe că trebuie să fim părinții lui în continuare dar inima ne trage înapoi în timp, când încă o puteam strânge în brațe pe Eva. E teribil greu să te împarți intre doi copii aflați in lumi diferite... pentru ca, in continuare ne consideram parinții a doi copii, unul alături de noi și unul doar în suflet, in cer si-n amintiri...

     Suntem Mihai și Adina, părinții Evei și ai lui David. Povestea Evei o puteți citi in întregime aici Povestea Evei. Nu o putem rezuma și nici nu o putem ascunde, cu atât mai mult să o uitam. 

     Povestea Evei merge mai departe pentru ca menirea ei a fost sa schimbe oameni!

     Ramanem alaturi de pacientii sectiei de dializa pediatrica Fundeni si derulam proiecte pentru incluziunea sociala a copiilor cu nevoi speciale.

SUSŢIN PROIECTUL

Eva zambeste!

Cu totii ne dorim sa o vedem iar mergand, razand! Dar are nevoie urgenta de un transplant renal si de continuare a terapiilor de recuperare neuro-motorie.

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o cam

 

15 Donații

Multa sanatate, Eva!
20 Dec 2020

Anonymous

105 RON
19 Dec 2020
Multa sanatate!
18 Dec 2020
Iti doresc sanatate, micuta Eva!
18 Dec 2020

Anonymous

527 RON
17 Dec 2020

Anonymous

150 RON
Multă sanatate!

Anonymous

30 RON
13 Dec 2020
11 Dec 2020

Anonymous

100 RON
10 Dec 2020

Anonymous

30 RON
09 Dec 2020

Anonymous

472 RON
06 Dec 2020

Anonymous

75 RON
03 Dec 2020

Anonymous

808 RON
23 Nov 2020
23 Nov 2020

Viviana Iacob

30 RON
23 Nov 2020