Stă în puterea noastră să facem lumea asta mai bună, pentru noi sau pentru cei din jurul nostru!

 

Didona Goanta Autism Voice

93.7% Complete
937 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații

Sunt Didona și voi parcurge pe 5 și 6 decembrie, în mers, un traseu pe o distanță de 60 de km, pentru a-i ajuta pe copiii cu autism să ducă o viață mai bună.

La fiecare pas mă voi gândi că stă în puterea noastră să facem lumea asta mai bună, pentru noi sau pentru cei din jurul nostru! Lumea copiilor cu autism este este rece, grea și tristă. Este o lume în care aproape nimeni nu poate intra acolo pentru a-l scoate pe copil și pentru a-l aduce în lumea noastră. Zic aproape nimeni, pentru că da, nu putem să facem noi, oamenii obișnuiți lucru acesta sau nici măcar părinții copiilor, oricât de mult și-ar dori.

Există, din fericire, cineva care poate pătrunde în lumea lor să le aducă zâmbete, să le arate câte puțin din lumea noastră, să îi ajute să simtă iubirea și afecțiunea celor apropiați, să îi indrume să se apropie cât mai mult de realitatea noastră, a tuturor. Oamenii aceștia sunt terapeuții. Ei, cu toată răbdarea lor, ei, cu imensa lor bunătate și energie. Ei, prin sute de ore de terapie, sunt singurii care îi pot ajuta pe acești copii. Dar centrele de terapie au nevoie de sprijin financiar pentru a realiza aceste minuni în schimbarea copiilor cu autism.

Orice ajutor contează, așa că aș fi tare fericită să mă sprijiniți în demersul meu, pentru a strânge o mică sumă care va ajunge în centrele de terapie pentru copiii cu autism, din București.

Moș Nicolae va aprecia bunătatea voastră.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

1 din 59 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Poate fi copilul oricui. Poate fi chiar al tau. Împreună cu tine, le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la incluziune, la educație și la copilărie.

ÎN CADRUL

3 Summits

In the mountains we go, to lose our minds and find our …voice.    3 varfuri. 3 oameni. Inainte de rasaritul soarelui, Bogdan Coman, alaturi de Calin Cotinghiu si Daniel Giurgi -fondatorii Podu’ Stricat, pornesc pe un drum menit sa aduca mai mult decat liniste interioara. Scopul lor este sa stranga fonduri pentru a oferi micutilor din Autism Voice un cadou nepretuit: o voce! O voce pentru ca

 

8 Donații

07 Dec 2020

Anonymous

30 RON
05 Dec 2020

Oana

100 RON
25 Nov 2020

Mara

79 RON
25 Nov 2020
24 Nov 2020

HV

50 RON
24 Nov 2020

Anonymous

50 RON
24 Nov 2020

Anonymous

53 RON
24 Nov 2020