Crăciunul e vis

 

Anda Călin Salvaţi Copiii Iași

14.9% Complete
745 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

vis de bunătate, vis de speranță, vis de mai bine. Iar în inima Crăciunului stă bucuria primirii lui Moș Crăciun, care an de își face drum către inima copiilor. Prin el curge o emoție specială care e transmisă din generație în generație și devine una dintre cele mai frumoase povești. Dar Moș Crăciun, în toată bunătatea și mărinimia lui, nu ajunge la toți copiii. Sunt copii pe care nu îi vede și nu îi aude. Iar asta pentru că destinele lor sunt acoperite de traumă, de abuz și de lipsuri. Sunt copii care îndură frig și nedreptăți. 

Pentru toți acești copii minunați, calzi și buni, haideți împreună, printr-o donație, să-i umplem sacul moșului. Cu ghete, cu haine de iarnă, cu rechizite pentru școală și chiar cu o jucărie. Împreună mai putem ține copilăria vie în sufletul unor micuți defavorizați.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. AÈ™a că te invităm să adopÈ›i adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invitÄ

 

8 Donații

19 Dec 2020

Anonymous

300 RON
19 Dec 2020

Anonymous

30 RON
Craciun fericit
18 Dec 2020
18 Dec 2020

Nițu Liliana

150 RON
17 Dec 2020

Anonymous

30 RON
17 Dec 2020
25 Nov 2020

Anonymous

75 RON
24 Nov 2020
Anda Călin : Salvaţi Copiii Iași
Crăciunul e vis