Moș Crăciun aduce ce e mai bun

 

Maria Copilău Salvaţi Copiii Iași

2.26% Complete
113 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pentru că el e Moș Crăciun. Pentru că e unic, e bun și e prietenul tuturor copiilor. Pentru că Moș Crăciun amintește de căldură, familie, mirosuri de bunătăți pregătite cu dragoste și de o emoție specială pe care doar în ajun o întâlnești. Acesta e Moș Crăciun cu care am crescut cei mai mulți dintre noi și acesta e Moș Crăciun pe care ar trebui să-l cunoască toți copiii.

Dar pentru că încă există copii sărmani pentru care Moș Crăciun e doar un vis, dar și pentru că Moș Crăciun înseamnă și să oferi, nu doar să primești, anul acesta îmim doreresc din tot sufletul, ca prin voi, să-l ducem pe moșul cel darnic la cât mai mulți copii defavorizați. O jucărie înseamnă bucurie, o pereche de ghete înseamnă magie, o haină de iarnă înseamnă poveste. Iar toate acestea la un loc înseamnă Moș Crăciun. Haideți împreună să fim magie și bunătate pentru copiii vulnerabili.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. AÈ™a că te invităm să adopÈ›i adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invitÄ

 

3 Donații

Adriana

30 RON
30 Nov 2020
30 Nov 2020

Anonymous

30 RON
Un cadou infim pentru copii cu suflet cald!
30 Nov 2020
Maria Copilău : Salvaţi Copiii Iași
Moș Crăciun aduce ce e mai bun