Hai sa îl ajutăm pe Moș Nicolae să ajungă la copiii defavorizați

 

Madalina Badea SOS Satele Copiilor România

100% Complete
650 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
7
Donații

Moș Nicolae a fost pentru multă vreme o sărbătoare specială pentru mine, mai speciala decat Moș Crăciun. Era momentul in care imi lustruiam ghetele negre pana cand le facem sa straluceasca.

Uneori ii lasam si un cadou celebrului Moș Nicolae: un desen pictat de mine in culori vii si frumoase.

Dar mulți copii din România nu pot visa in culori vii. Unii dintre ei nu au nici ce ghete sa lustruiasca, iar o parte din ei se culcă seara flamanzi.

Anul acesta îmi doresc sa fim impreuna Moș Nicolae pentru copiii mai puțin norocoși care trăiesc in comunități vulnerabile.

Cu sprijinul tău, SOS Satele Copiilor oferă ajutor de urgență familiilor din programele SOS: alimente, produse de igienă, dezinfectanți și măști, dar și sprijin pe termen mediu: rechizite și îmbrăcăminte pentru copii, consiliere socială și parentală, pentru a le oferi părinților îndrumare să aibă grijă de copii cât mai bine cu putință, iar riscul separării să fie înlăturat.

Siguranța și faptul că rămân acasă, înseamnă cel mai frumos cadou de Moș Nicolae pe care ei îl pot primi.

Orice donație reprezintă o raza de speranta pentru cei mici.

Va mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

SOS Satele Copiilor România este o organizaţie non-guvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, activă în România de 30 de ani. 

Pe măsură ce pandemia și criza economică se adâncesc, copiii vulnerabili sunt și mai expuși riscului de a fi separați de familie, în lipsa condițiilor de trai decente. În România, 1,38 milioane de copii se află la risc de sărăcie sau excluziune socială, iar dintre aceștia peste 700.000 trăiesc în condiții de sărăcie extremă.

Galantom iți propune să fii tu Moș Nicolae pentru cei la care Moșul nu ajunge, sau cei care au nevoie de ajutor. Nu ne simțim niciodată mai împliniți decât atunci când împărtășim cu cei care au nevoie de ajutor ce avem mai bun în noi.

 

7 Donații

Eu

100 RON
😊
09 Dec 2020
08 Dec 2020

Anonymous

200 RON
08 Dec 2020

Alexandru

100 RON
05 Dec 2020
02 Dec 2020

Anonymous

50 RON
01 Dec 2020
Un gest frunos din partea voastra, succes in atingerea target-ului propus!
01 Dec 2020