Una possibilità in più! / O È™ansă în plus!

 

Rosana Madalina Voicescu Asociatia Zambetul Evei

11.25% Complete
450 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
2
Donații

Se sapessi che potresti regalare un sorriso ad una bambina o un genitore che non dorme 13 ore a notte perché sua figlia è dipendente dalla dialisi, lo faresti?

Eva è nata perfettamente sana, ma purtroppo una grave malattia l'ha trasformata in una bimba dipendente dalle cure con poche possibilità di guarigione. Quest'anno è stato sfavorevole e il suo dolore è diventato difficile da controllare. I suoi genitori fanno sforzi soprannaturali e ogni giorno per lei è un'altra battaglia. Non importa quanto grande o piccolo sia il tuo contributo, porterà un sorriso sul volto di una bambina che non ha avuto alcuna possibilità di una vita normale e la sua unica soluzione è chiedere il tuo aiuto. Aiutiamo Eva per il suo trapianto renale.

-------------------------------------------------------------------------------------

Dacă ai știi că stă în puterea ta să dai o șansă în plus la viața unui copil? Că stă în puterea ta să aduci un zâmbet unui părinte care nu doarme pentru ca 13 ore pe noapte copilul e dependent de dializa peritoneala?

Eva s-a nascut perfect sanatoasa, dar din nefericire o boală gravă a transformat-o într-un copil dependent de tratamente, cu şanse mici de recuperare. Anul acesta a fost unul nefavorabil, iar durerile ei au devenit greu de controlat. Părinţii fac eforturi supraomeneşti, iar fiecare zi reprezintă pentru ea încă o luptă câştigată. Indiferent de cât de mare sau mică este contribuția ta, ea va aduce un zâmbet pe fața unui copil care nu a primit nici o sansa la o viata normala si singura ei solutie este sa va ceara ajutorul. O ajutam Eva pentru trapiantul renal.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

      Atunci când pierzi un copil... mintea ta știe ca el nu va mai fi fizic lângă tine dar sufletul și inima nu te lasă să vorbești de el la trecut... și nu știm daca vreodată vom putea face lucrul ăsta.      Eva nu mai este fizic între noi și am rămas cu sufletul in bucăți pe care încercăm să le lipim cum putem, pentru a rămâne in picioare alături de fratele ei, David.      Mintea știe că trebuie să fim părinții lui în continuare dar inima ne trage înapoi în timp, când încă o puteam strânge în brațe pe Eva. E teribil greu să te împarți intre doi copii aflați in lumi diferite... pentru ca, in continuare ne consideram parinții a doi copii, unul alături de noi și unul doar în suflet, in cer si-n amintiri...

     Suntem Mihai și Adina, părinții Evei și ai lui David. Povestea Evei o puteți citi in întregime aici Povestea Evei. Nu o putem rezuma și nici nu o putem ascunde, cu atât mai mult să o uitam. 

     Povestea Evei merge mai departe pentru ca menirea ei a fost sa schimbe oameni!

     Ramanem alaturi de pacientii sectiei de dializa pediatrica Fundeni si derulam proiecte pentru incluziunea sociala a copiilor cu nevoi speciale.

SUSÅ¢IN PROIECTUL

Eva zambeste!

Cu totii ne dorim sa o vedem iar mergand, razand! Dar are nevoie urgenta de un transplant renal si de continuare a terapiilor de recuperare neuro-motorie.

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. AÈ™a că te invităm să adopÈ›i adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invitÄ

 

2 Donații

Donatie #

300 RON
Un mic contribuit pentru Eva. Va îmbrățiÈ™ez cu drag 😘
17 Jan 2021
Sarbatori binecuvântate !Multa sănătate !
21 Dec 2020