Vreau cadouri care fac diferența!

 

Ana Samoila Ajungem Mari

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
50,000 RON
Target
0
Donații

În ultimii ani am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te invit să adopăm împreună adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA.

Cred că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. 

Dacă te gandeai să îmi faci un cadou, m-aș bucura mai mult daca ai dona banii către cauza pe care eu am ales-o.

Hai sa fim impreună Moș Crăciun pentru cei care au nevoie de ajutor!

Îți doresc sărbători frumoase, pline de iubire și bucurie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!