Pedalez în izolare pentru Rafael

 

Răzvan Butum Fundația Rafael

16% Complete
160 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații

În ultimii ani am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te invit să adopăm împreună adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA.

Cred că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. 

Dacă te gandeai să îmi faci un cadou, m-aș bucura mai mult daca ai dona banii către cauza pe care eu am ales-o.

Hai sa fim impreună Moș Crăciun pentru cei care au nevoie de ajutor!

Îți doresc sărbători frumoase, pline de iubire și bucurie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Rafael este o organizaţie nonguvernamentală care are ca misiune creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități din Codlea și împrejurimi, oferindu-le acestora acces la servicii sociale menite să le faciliteze creșterea autonomiei personale și o cât mai bună integrare în familie, în grupurile de prieteni, în instituții de învătământ sau la locuri de muncă.

Ne apropiem de un Crăciun care pare atipic. Multe dintre bucuriile pe care le-am avut în toți anii trecuți par să fie suspendate. Cu toate acestea, rămâne bucuria supremă: Hristos se naște! Poate că nu vom reuși să colindăm anul acesta, dar putem vesti Nașterea Lui oferindu-le tuturor dragostea noastră și fiicele ei: empatia, dăruirea, suportul fizic și emotional.

Ai o provocare sportivă de acasă? Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială. Te așteptăm cu provocări sportive de acasă pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

 

2 Donații

Felicitări . Și acești copii au nevoie de o raza de bucurie speranța și fericire. Sărbători fericite.
11 Dec 2020

Anonymous

10 RON
💪
11 Dec 2020